Oliën uit de starterkit

Blog

chakraspirit
Kristallen reinigen

Reinig jouw kristallen

REINIGING MOET EEN KALMERENDE ERVARING ZIJN… JE KRISTALLEN ZULLEN NIET DE STAD VLIEGEN ALS JE EEN VOLLE MAAN MIST! Heb je ooit veel nagedacht over

Lees verder »

Maanfasen & oliën

De maan heeft invloed op hoe je je voelt zowel lichamelijk als geestelijk.
Als je beseft dat de energie van de maan water aantrekt en afstoot (eb en vloed), dan is het niet gek dat de kracht van de maan invloed heeft op ons functioneren, aangezien wij voor meer dan 60% uit water bestaan.

Lees verder »

Ayurvedische ochtendrituelen

Vaste rituelen zijn goed voor je biologische klok, stimuleren je spijsvertering, zuiveren je lichaam en zorgen voor een gedisciplineerde en rustige geest.
In de Ayurvedische literatuur worden deze dagelijkse gezondheidsrituelen Dinacharya genoemd.
Probeer niet alles in één keer. Bouw langzaam op. Je gaat vanzelf merken dat je hierdoor je beter voelt en daardoor meer uit je dag haalt.

Lees verder »
Zoetwater parel armband met schelpje
Self-Care

Massage roller tips

Massage rollers zijn selfcare instrumenten die in de Chinese geneeskunde gebruikt worden. Ze zijn van kristal, net zoals gua sha stenen waarmee over de huid wordt geschraapt of de eieren waarmee je Yoni oefeningen doet. Edelstenen zouden namelijk een helende werking hebben en helpen om zelfliefde te ontwikkelen. Zo kan een beauty massage met gezichtsroller zorgen voor een stralende huid en blij hartje! Vooral de jade roller voor het gezicht wordt steeds populairder. Hoe werkt zo’n massage roller en wat doet een gezichtsroller precies? Om daarachter te komen, lees je lekker verder

Lees verder »
Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 🙏🏼 kunnen we jou ergens mee helpen?