Sacred Woman Coaching Traject

Soms zijn er momenten in je leven waarop je even niet weet welke kant je op zal gaan. Je staat als het ware op een kruispunt in je leven. Dit kan op het gebied van carrière zijn maar ook op het gebied van relaties of gezondheid. Op zo’n moment kan een coaching traject erg fijn zijn. Het geeft je nieuwe inzichten, handvatten en verdieping. 

Het kan ook zijn dat je een concrete vraag, wens of doel hebt en worstelt met een obstakel. Dit kan vanuit een privé context zijn of vanuit je werkomgeving. Tijdens een coaching traject begeleid ik jou met jouw vraagstuk. Je krijgt inzicht in jouw patroon en dat wat er écht speelt. Daardoor kun je verder groeien en ontwikkelen en uit de dynamiek die je tegenhoudt stappen. 

chakraspirit

Coaching voor vrouwen

Ik geef mijn sessies in de vorm van een vrouwencirkel waar ruimte is voor vertraging, aandacht, warmte, muziek en dans. In een veilige ruimte die we samen creëren kun jij volledig jezelf zijn en kunnen we beiden open en eerlijk  communiceren.

Door middel van verdiepende gesprekken, meditatie, visualisatie, adem,- energie,- en lichaamswerk onderzoeken we jouw lichaam en lagen van conditionering. Je kunt jezelf en jouw emoties op een dieper niveau leren kennen en jouw fantastische lichaam inzetten om te werken met alles dat zich aandient. 

Mijn sessies vinden online plaats. 

Sacred Woman Coaching Traject

Is een methode die ik zelf heb ontwikkeld om in 2 à 4 maanden een duurzame transformatie door te maken. Het is een unieke combinatie van verschillende elementen waardoor we op meerdere lagen werken en hierdoor echt tot de kern komen. En vanuit die kern kunnen we patronen doorbreken en stappen zetten. 

In dit traject gaan we aan de slag met waar jij tegenaan loopt en waar dat vandaan komt. Je krijgt inzicht in het patroon waar je mee worstelt en samen gaan we dit doorbreken. 

We brengen in kaart wat jouw KRACHT is en hoe jij dit in kunt zetten op jouw pad zodat je vanuit die plek sterk en vol VERTROUWEN verder kunt.

Je krijgt inzichtelijk waar voor jou de uitdaging ligt om jouw BALANS te bewaken en waar je op je krachtigst bent.

Hierna gaan we meer systemisch werk doen om diepe overtuigingen en blokkades te doorbreken en ruimte te maken voor jouw nieuwe pad. 

Omdat we op verschillende lagen werken (energetisch, fysiek en mentaal) is dit een heel krachtig, transformatief en duurzaam traject waarmee jij vol in jouw kracht komt te staan. 

Holistisch therapeut

Wat mijn manier van coaching uniek maakt is enerzijds mijn praktische en nuchtere ervaring vanuit het bedrijfsleven en anderzijds mijn sterk ontwikkelde intuïtie waarmee ik kan in-tunen op dat wat bij jou speelt én door de ‘bull-shit’ heen kan prikken.

De manier waarop ik jou begeleid wordt ‘holistisch’ genoemd. Ik kijk naar jou als totaal wezen; fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel én spiritueel. Jij als geheel. Samen onderzoeken we deze balans.

Ik begeleid je terug naar jouw kern, om vanuit daar sterke stappen vooruit te kunnen zetten.

Voordat we een sessie plannen, hebben we een online kennismakingsgesprek om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en om te kijken of het klikt tussen ons.

Alle tools die ik je geef zijn praktisch en nuchter, zodat het te combineren is met je dagelijks leven.

We gaan niet eindeloos terug naar het verleden, maar focussen ons op wat er nú speelt en waar jij naartoe wilt in de toekomst én hoe je daar komt. 

IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF

Prijsopbouw 

Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.

Coachingstraject van 6 sessies = €695,- (6 – 12 weken)

Een traject van 6 sessies is altijd helend, informatief en transformatief. Echter zijn 6 sessies soms slechts een begin. Bij een vervolgtraject krijg je altijd €100,- korting.

Ik werk alleen met Coachingstrajecten, niet met losse sessies,

omdat het belangrijk is dat jij comitted bent een transformatief proces met mij aan te gaan.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Wat kun je verwachten?

Met mijn coachingstrajecten bied ik:

 • Een safe container voor heling en transformatie
 • Aandacht, liefde en hulpmiddelen in 75 minuten durende 1-op-1 sessies
 • Verbinding met je intuïtie
 • Sterk gevoel van vertrouwen in jezelf
 • Helderheid en nieuwe inzichten
 • Je sterk en bekrachtigd voelen op jouw pad
 • Praktische tools
 • Mijn volledige aandacht en begeleiding gedurende het proces
 • Duidelijkheid rondom doelen en verlangens
 • Op maat gemaakte meditaties en opdrachten
 • Tussentijdse support via e-mail & whatsapp
 • Uitgebreid naslagwerk van inzichten, huiswerk en mogelijke vervolg stappen.

Hoe gaan we dat doen?

Allereerst hebben we een persoonlijke telefonische intake om te kijken wat er speelt, of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en om te kijken of er een match is tussen ons. 

Aan de hand van onze intake maak ik voor  jou een persoonlijk afgestemd traject op jou. Daarin geef ik aan hoe we verder gaan gaan en plannen we de data in.

chakraspirit coaching

Remember

WHO YOU ARE

SACRED WOMAN

Een online programma voor vrouwen om zich weer te herinneren wat het betekent om vrouw te zijn.


Ritueel, helingswerk, sisterhood …

Dit programma is voor elke vrouw die op zoek is naar de échte verbinding met zichzelf. Het biedt een psychologisch, spiritueel zelfonderzoek om te ontdekken waar ruimte is voor groei, heling, ontspanning, expansie, speelsheid, meer genot en zelfliefde in jouw leven.

Wil je hier meer over weten en op de hoogte blijven wanneer dit jaarprogramma online komt? Vul dit dan in dan hou ik je met heel veel liefde op de hoogte

 

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 🙏🏼 kunnen we jou ergens mee helpen?