Wil jij weer stralen, plezier hebben in je leven, die relaxte, inspirerende en stralende moeder, partner, collega of ondernemer zijn?!!

DAN IS DIT VOOR JOU!

Ik neem je mee in het her-inneren van wie je in essentie bent. Om vanuit daar te kijken naar het licht en de schaduw in jezelf. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Als therapeut bied ik je met het holistisch Sacred Woman Coaching traject een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan.

Coaching Traject

1:1 Coaching

Een coach is wat mij betreft een gids. Iemand die jouw bekrachtigd in de persoon die je bent en die jou helpt navigeren op jouw pad. 

Deze elementen staan centraal in mijn coaching. Door alle ruis en verplichtingen in onze maatschappij kan je soms jouw pad of het contact met jezelf verliezen. Je weet niet meer wat je precies voelt, wat je wilt of loopt ergens in vast. Ik wil je graag helpen dat contact terug te vinden, zodat je je weer goed voelt. Zodat je in jouw kracht staat. Zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. 

Coaching Traject

Je loopt ergens tegenaan in je leven.  Er is iets concreets gebeurt of er is iets ontstaan, wat niet meer bij je past. Het voelt alsof je niet verder kunt. Er is iets wat jou tegenhoudt, een blokkade. Dat kan iets in je persoonlijke leven zijn of iets werk gerelateerd (of beide). Je hebt het gevoel dat je vastzit en voelt je soms onzeker. 

Je voelt dat er meer in jou zit, maar jouw volle potentieel komt er (nog) niet uit. Je zou meer bij willen dragen. Meer bezieling willen voelen. En je hebt een sterke intuïtie maar durft daar (nog) niet op te varen. 

Je hebt behoefte aan praktische tools, handvatten, inzichten en transformatie om je verder te helpen in deze situatie en je weer sterk en empowered te voelen. 

Coaching Traject
  • Het is bijvoorbeeld moeilijk om tijd en ruimte voor jezelf vrij te maken…… of
  • Je hebt vaak het gevoel dat je geleefd wordt (werk, gezin etc)….. of
  • Je vind het moeilijk om echt te ontspannen (je hoofd staat altijd aan)
  • Je vind het moeilijk om grenzen aan te voelen en aan te geven
  • Je voelt je onzeker en laat je tegenhouden door beperkende gedachten.
  • Je hebt behoefte aan meer verbinding.
  • Je voelt je soms somber of alleen…
chakraspirit coaching

Wat kun je verwachten?

Met mijn coachingstrajecten bied ik:

✓Een safe container voor heling en transformatie;

✓ Aandacht, liefde en hulpmiddelen in 75 minuten durende 1-op-1 sessies;

✓ Duidelijkheid rondom doelen en verlangens;

✓ Waardevolle opdrachten om mee aan de slag te gaan;

✓ Op maat gemaakte meditaties en opdrachten;

✓ Tussentijdse support via e-mail & whatsapp;

✓ Uitgebreid naslagwerk van inzichten, huiswerk en mogelijke vervolg stappen.

Wil jij je weer vrij en energiek voelen, van het leven genieten, plezier maken. Een betekenisvol leven leiden waarin je geduldig en liefdevol met je geliefden om kunt gaan?

Je kunt een 1:1 traject met mij zien als een bijzonder cadeau aan jezelf.

Translate »
Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 🙏🏼 kunnen we jou ergens mee helpen?