Over mezelf

Isabelle chakraspirit

Mijn naam is Isabelle. Ik ben trotse mama van een geweldige 17-jarige dochter, Charlotte, en partner van Gerard.

Ik ben ook erg gelukkig. En ik help anderen om hun geluk te vinden.

Ik heb altijd graag mensen willen helpen. Daarom ben ik al 14 jaar vrijwilliger bij BiJeVa, een vzw die kansarme kinderen helpt. Die kinderen en hun families hebben me veel geleerd. Misschien ligt daar wel mijn drang om mensen beter te kunnen snappen.

Waarom is iemand zoals hij of zij is? Waarom is iemand gelukkig met iets heel kleins en een andere ongelukkig met iets groots? Wat is geluk eigenlijk? Waarom heeft iemand geen zelfvertrouwen? Waarom zitten mensen met zoveel vragen? En hoé kan ik helpen? Helpen om hun zelf te zijn, geluk te ervaren en tijd voor zichzelf te maken.

Ik ben gaan studeren en gaan zoeken naar antwoorden en vandaag kan ik als life / gelukscoach kinderen én volwassenen helpen in hun zoektocht naar wat voor hen belangrijk is, waar ze gelukkig van worden. Ik kan hen leren naar zichzelf kijken én luisteren. Leren omgaan met emoties en leren dat néé zeggen ook wel mag.

Gelukkig zijn is zò belangrijk. Geluk zit in zoveel dingen, klein en groot. Voor mij is geluk de juiste balans in een verzameling van passie, veerkracht en je goed in je vel voelen.

Wat is geluk voor jou? Laten we samen op zoek gaan!

Wees welkom!
Isabelle, gelukscoach

Meer weten over mij?

In 2011 startte ik met de opleiding NLP Practitioner en daarna NLP Master

In 2013- 2014 werkte ik de opleiding Leergang Verbindend en Professioneel Coachen af en volgde ik de cursus geweldloze communicatie.

In 2015 deed ik de cursussen Enneagram en mindfulness

In 2018 volgde ik de online opleiding The Science of Well-Being (Yale)

In 2018 de opleiding ‘Wat is geluk?” – voor kinderen van 6 tot 13 jaar.

In 2018 de cursus “Beter beleid door te sturen op geluk’

Sinds oktober 2018 geef ik workshops rond geluk voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Samen werken we aan hun zelfvertrouwen, positief denken en de ontwikkeling van hun talenten. Dit doen we zowel individueel als in groepjes van max. 6 kinderen.

In 2019 kwam ik in contact met “Ayurveda” en heb het niet meer losgelaten, ben de ene opleiding na de andere gaan volgen.

Ik geef ook opleidingen aan andere coaches, leerkrachten, opvoeders én ouders.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo 🙏🏼 kunnen we jou ergens mee helpen?