Agaat Geode op standaard N 10 – Brazilië – 446 gr

16,50

Agaat Geode op standaard N 10

Mooie gepolijste halve Agaat geode op standaard. Deze Agaat geode, oftewel holle steen is gehalveerd en de randen zijn gepolijst en op een zwart metalen standaard gezet. Je ontvangt de Agaat geode van de foto, deze is puur natuur en niet bijgekleurd. In de holte zijn fraaie kwartskristallen te zien. De afmeting is ongeveer 15 cm hoog.

  • Kernwoorden: Balans – Bescherming – Rust
  • Affirmatie: “Ik kom overal doorheen.”
Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: Agaat Geode op standaard N 10 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Agaat is een veel voorkomende steen in tal van kleuren met banden of een vlekkenpatroon.

 

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling.

Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen. Fysiek heeft Agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft.

De energie van Agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van kleur.
  • Sterrenbeeld: tweelingen en schorpioen.
  • Kernwoorden: Balans – Bescherming – Rust
  • Affirmatie: “Ik kom overal doorheen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.