Ametrien hanger hart 12mm – 925 zilver

18,95

Ametrien:

  • Kernwoorden: Concentratie – Gewichtsverlies – Tegen Verslaving
  • Affirmatie: “Ik ben het waard om een gezond en gelukkig leven te leiden.”

prijs per stuk

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: Ametrien harthanger - 12mm - zilver Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

Ametrien is een combinatie van Amethist en Citrien

Werking

Ametrien bestaat uit een combinatie van Amethist en Citrien en verenigt de eigenschappen van deze twee stenen in zich. De opbeurende en verwarmende energie van Citrien en de beschermende en zuiverende werking van Amethist. Het brengt gevoel en verstand in balans en helpt je op je intuïtie vertrouwen. Ametrien helpt negatief gedrag, negatieve gedachten, zelfdestructief gedrag en angst verminderen, door het stimuleren van zelfinzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het zet aan tot positief handelen en helpt positief in het leven staan. Het werkt ontspannend en vermindert stress, spanningen en klachten die hieruit voort komen zoals een burn-out, migraine en hoofdpijn.

Ametrien stimuleert de creativiteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. De steen kan ondersteunend en inzichtgevend werken bij het mediteren. Lichamelijk werkt Citrien ontgiftend en reinigend en geeft energie. Het heeft een positief effect op vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), myalgische encefalomyelitis (ME), neerslachtigheid, depressie, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Verzorging

Ametrien kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden er moet alleen een beetje opgepast worden met fel zonlicht. De steen kan hierdoor verkleuren.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).
  • Sterrenbeeld: weegschaal en vissen
  • Element: lucht
  • Planeet: Uranus en Neptunus
  • Kernwoorden: Concentratie – Gewichtsverlies – Tegen Verslaving
  • Affirmatie: “Ik ben het waard om een gezond en gelukkig leven te leiden.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.