Angel Aura kwarts hart – Brazilië – 150gr

41,00

Angel Aura kwarts

  • Kernwoorden: Engelen Energie –  Reiniging – Rust
  • Affirmatie: “Mijn aura veld is gevuld met vrede en welzijn: Ik ben goed beschermd en in overeenstemming met de trillingen van de hogere werelden/sferen.”

+- 72 mm x 62 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Angel Aura kwarts hart – Brazilië – 150gr Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Angel Aura kwarts (ook wel engelenkwarts genoemd) zijn natuurlijke kristallen behandeld met platina en zilver waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.

Werking

Angel Aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden.

Angel Aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo’n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.

Verzorging

Angel Aura kwarts is vrij kwetsbaar en kan dus beter niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: kruin chakra (7e)
  • Sterrenbeeld: leeuw
  • Element: water
  • Kernwoorden: Engelen Energie –  Reiniging – Rust
  • Affirmatie: “Mijn aura veld is gevuld met vrede en welzijn: Ik ben goed beschermd en in overeenstemming met de trillingen van de hogere werelden/sferen.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.