Bergkristal oplaadsteentjes

7,50

Bergkristal oplaadsteentjes

  • Kernwoorden: Genezing – Spiritualiteit – Verlichting
  • Affirmatie: “Ik ben ondergedompeld in eeuwig licht. Het vervult me van binnen en van buiten.”

prijs per zakje 100 gram

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

  • Done Cleansed & charged
  • Done High quality crystals & minerals
  • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit
SKU: Bergkristal oplaadsteentjes Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Bergkristal oplaadsteentjes

Hoe laad ik mijn edelstenen op?

Voordat je je edelsteen oplaadt, is het belangrijk om hem eerst te ontladen. Anders kan de steen letterlijk barsten van de energie. Merk je dat je edelsteen dof wordt of barstjes vertoont? Dan is het tijd om hem te reinigen en opnieuw op te laden.

Nadat je je steen hebt ontladen, kun je hem opladen. Dit kun je doen door hem in het volle maanlicht te leggen. Maar helaas, het is slechts één keer per maand volle maan. Een andere manier om je steen of sieraad op te laden is door het in een schelp te plaatsen.

Plaats een steen in een Abalone schelp met kleine bergkristal steentjes om hem op te laden. Wanneer je de steen hebt opgeladen (ik leg mijn stenen vaak een nachtje in de schelp), kun je ze weer bij je dragen. De bergkristalletjes kun je afspoelen met water om te ontladen.

Bergkristal

Dit op het eerste oog ietwat kleurloze kristal is wellicht de belangrijkste onder de edelstenen. Hij mag dan wat flets uitzien, maar een Plain Jane is hij allerminst! Hij reinigt en zuivert de aura en versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Klachten met botten, tanden, nagels, huid en haar verminderen met deze krachtige steen. Hij is een ideale steun bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, wagen- en zeeziekte.

De steen werkt zuiverend, pijnstillend en koortsverlagend. Bovendien versterkt hij het immuunsysteem en herstelt hij de balans in het lichaam. Klachten bij griep en verkoudheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Bergkristal bevordert de concentratie, het heldere denken en verdrijft angsten en depressies. Daarnaast brengt hij nieuwe energie en zuivert hij de ruimte waarin hij geplaatst wordt. Tevens kan deze steen worden gebruikt om andere stenen opnieuw op te laden en te versterken.

Bergkristal maakt energiek, wilskrachtig en doelgericht. De steen helpt bij het afbreken van emotionele blokkades en vermindert de welbekende moodswings. Hij brengt liefde, zuiverheid en harmonie.

Abalone schelp

Deze bijzondere schelp heeft een zuiverende werking voor stenen, de ruimte en je aura.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…