Bergkristal oplaadsteentjes

7,50

Bergkristal oplaadsteentjes

zakje 100 gram

9 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Bergkristal oplaadsteentjes Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Bergkristal oplaadsteentjes

Hoe laad ik mijn mooie stenen op?

Voordat je een edelsteen oplaadt is het belangrijk om hem te ontladen, anders barst je steen letterlijk van de energie. Merk je dat je edelsteen dof wordt of barstjes vertoont? Dan is dit het moment om hem te reinigen en terug op te laden.

 

Nadat je je steen hebt ontladen kan je hem opladen. Dit kan je doen door ze in het volle maanlicht te leggen. Maar helaas (of gelukkig voor sommige) is het maar 1x per maand volle maan. Een andere manier is dan ook om je steen of sieraad op te laden in een schelp.

 

Plaats een steen in een Abalone schelp met kleine bergkristal steentjes om hem te op te laden. Wanneer je de steen hebt opgeladen (ik leg mijn stenen vaak een nachtje in de schelp), kan je ze weer bij je dragen. De Bergkristalletjes kan je afspoelen met water om te ontladen.

Bergkristal

Dit, op het eerste oog, ietwat kleurloze kristal is wellicht de belangrijkste onder de edelstenen. Hij mag misschien wat flets uitzien, maar een Plain Jane is hij allerminst! Hij reinigt en zuivert de aura en versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Klachten met botten, tanden, nagels, huid en haar verminderen met deze kei van een steen. Hij is een ideale steun bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, wagen- en zeeziekte.

De steen werkt zuiverend, pijnstillend en koortsverlagend, versterkt het immuunsysteem en herstelt de balans in het lichaam. Klachten bij griep en verkoudheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Bergkristal bevordert de concentratie en helder denken en verdrijft angsten en depressies. Daarnaast zal hij nieuwe energie brengen en zuivert hij de ruimte waarin hij geplaatst wordt. Tevens kan deze steen gebruikt worden om andere stenen opnieuw op te laden en te versterken.

Bergkristal maakt energiek, wilskrachtig en doelgericht. De steen helpt bij het afbreken van emotionele blokkades en verdringt de welbekende moodswings. Hij maakt liefdevol, puur en harmonieus.

Abalone schelp

Deze bijzondere schelp heeft een zuiverende werking voor stenen, de ruimte en je aura.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…