Blauwe Chalcedoon hart

33,00

Blauwe Chalcedoon

  • Kernwoorden: Balans – Communicatie – Kalmte
  • Affirmatie: “Ik ben vrij van alle stress.”

prijs per stuk

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Blauw Chalcedoon hart Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Blauwe Chalcedoon is meestal lichtblauw van kleur en heeft vaak witte banden.

Werking

Blauwe Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie en absorbeert negatieve energie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen.

Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens.

Fysiek werkt Chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de schouders, keel, longen, amandelen, stembanden, strottenhoofd, verkoudheid, griep, bijholten, heesheid, ademhaling, astma, bronchitis, allergieën, hooikoorts, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping of oedeem en op de insuline productie en diabetes. Het herstelt de slijmvliezen en kan ondersteunen bij de genezing van gastritis. Het versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en stimuleert de melkproductie bij het geven van borstvoeding.

Verzorging

Blauwe Chalcedoon kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: keel chakra (5e)
  • Sterrenbeeld: kreeft, tweelingen en boogschutter.
  • Kernwoorden: Balans – Communicatie – Kalmte
  • Affirmatie: “Ik ben vrij van alle stress.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.