Blauwe Barnsteen ruw – Indonesië – 40gr

24,00

Barnsteen

  • Kernwoorden: Positiviteit – Rust – Vertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben authentiek.”

+- 69 mm x 35 mm – hoogte  37 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Blauwe Barnsteen ruw - Indonesië - 40gr Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Barnsteen is een geel tot cognackleurig, rood, groen, blauw of zwart fossiel hars, in leeftijd variërend van minder dan een miljoen tot meer dan driehonderd miljoen jaar oud. Amber is in Nederland een ander woord voor Barnsteen.

Werking

Barnsteen is een krachtige reinigende steen (van lichaam en energielichaam) die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt.

Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf en gevoel van eigenwaarde. Hierdoor vermindert de steen neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit.

Fysiek kan Barnsteen helpen bij klachten van de maag, darmen, lever, milt, nieren, keel en galblaas. Het vermindert gewrichtsklachten, versterkt het immuunsysteem en de slijmvliezen en stimuleert het genezen van wonden. Het werkt pijnstillend en verlicht de pijn bij het doorkomen van tanden en kiezen bij kinderen.

Barnsteen heeft een positieve werking op de spijsvertering, insectenbeten, auto immuunziektes, gastritis, de ziekte van Lyme en kan ondersteunen bij een burn-out. Bij dieren werkt Barnsteen goed tegen teken en vlooien.

Blauwe Barnsteen bezit de eigenschappen van gele Barnsteen. Deze steen werkt op alle energetische lichamen, zowel het emotionele, mentale als het fysieke lichaam. Door de liefdevolle en zachte energie is deze steen ook zeer geschikt voor kinderen en zij die hun mediamieke gaven willen ontwikkelen of versterken.

De mooie blauwe kleur zie je het krachtigst door met een UV-lamp op de steen te schijnen.

Verzorging

Barnsteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e)
  • Sterrenbeeld: leeuw
  • Kernwoorden: Positiviteit – Rust – Vertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben authentiek.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.