Chocolade Calciet punt – 499gr

66,00

Chocolade Calciet

  • Kernwoorden: Groei – Overvloed – Wensen
  • Affirmatie: “Ik geloof in mijn dromen en wensen.”

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Chocolade Calciet punt - 499gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Calciet kan geel, oranje, rood, bruin, blauw, groen, roze, wit en kleurloos zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling, het immuunsysteem en de opname van calcium. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en bevordert groei in kinderen.

Chocolade Calciet is een donkerbruine steen met lichtbruine en beige strepen.

Werking

Chocolade Calciet is een actieve steen en geeft een gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid en hoop voor je leven. Deze steen kan je ook helpen herinneringen te herstellen en je verbinding te verdiepen met herinneringen die vrede, geluk en een gevoel van nostalgie geven.

Verzorging

Chocolade Calciet is een zachte steensoort en breekt makkelijk. De steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: wortelchakra (1e)
  • Sterrenbeeld: Kreeft
  • Kernwoorden: Groei – Overvloed – Wensen
  • Affirmatie: “Ik geloof in mijn dromen en wensen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.