Crazy Lace Agaat hart (plat)

34,00

Crazy Lace Agaat

  • Kernwoorden: Positiviteit – Tevredenheid – Vreugde
  • Affirmatie: “Ik ben blij met mijn leven.”

prijs per stuk

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Crazy Lace harten plat Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Crazy Lace Agaat is speels bruin, rood en grijs van kleur

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling.

Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen. Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen.

Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft. De energie van agaat is zacht en rustig.

De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Naast de algemene eigenschappen van Agaat heeft Crazy Lace Agaat krachtige energieën die je kunnen helpen.

De steen bevordert samenwerking en eenheid onder de mensen. Het heeft ook een positieve energie die pessimisme zal laten verdwijnen en je een positievere kijk op het leven zal bieden. De steen laat je ook bewust zijn van je tijd in je leven, en zal je de kleinere subtielere dingen uit het leven laten zien, zodat je ook deze dingetjes beter kan waarderen.

Crazy Lace Agaat zal je een gevoel van compleetheid en welzijn bieden.

Verzorging

Crazy Lace Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: aarde en zonnevlecht
  • Kernwoorden: Positiviteit – Tevredenheid – Vreugde
  • Affirmatie: “Ik ben blij met mijn leven.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.