Fluoriet Flower hanger – 925 zilver

6,95

Fluoriet Flower

  • Kernwoorden: Innerlijke Vrede – Reiniging – Vrije Geest
  • Affirmatie: “Mijn hart en geest zijn helder en werken samen om de optimale keuzes voor mijn levensdoelen te maken.”

prijs per stuk

voor bijpassende koorden en kettingen klik hier

 

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Fluoriet kan paars, groen, blauw, geel, roze en kleurloos zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf.Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn.

Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtestroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: afhankelijk van kleur
  • Sterrenbeeld: waterman en vissen

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.