Gouden Tijgeroog Pachamama

22,00

Gouden Tijgeroog

  • Kernwoorden: Kracht – Moed – Zelfvertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben krachtig, moedig en beschermd.”

lengte +- 75 mm

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: Gouden Tijgeroog Pachamama Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Gouden Tijgeroog is goudbruin van kleur.

Werking

Gouden Tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde.

Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Gouden Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling.

Fysiek werkt de steen stabiliserend, ontkrampend en pijnstillend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel, de voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, de maag, de galblaas, de wervelkolom, de ogen, de luchtwegen, de keel, verkoudheid, astma en hyperventilatie.

Gouden Tijgeroog kan ondersteunend werken bij depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen.

Verzorging

Gouden Tijgeroog kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: basis chakra (1e) en zonnevlecht chakra (3e)
  • Sterrenbeeld: tweelingen en leeuw
  • Kernwoorden: Kracht – Moed – Zelfvertrouwen
  • Affirmatie: “Ik ben krachtig, moedig en beschermd.”

Pachamama (van het quechua pacha: aarde en mama: moeder, dus letterlijk vertaald “Moeder Aarde”) is de belangrijkste godheid voor de inheemse bevolking van de centrale Andes van Zuid-Amerika.

Pachamama wordt omschreven als “ze is de Aarde in een diepe zin, bovennatuurlijk: ze is dat van hieronder, maar niet de grond of de geologische aarde, evenmin de christelijke hemel, ze is de kosmografische hemel. Pachamama is alles, ze verklaart alles.

Pachamama is geen eigenlijke scheppende, wel een beschermende godheid; ze beschermt de mens, ze maakt het leven mogelijk en begunstigt de vruchtbaarheid. In ruil voor deze hulp en bescherming is de priester van de Puna Meridional verplicht een deel van wat hij ontvangt aan Pachamama te offeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.