Groene Jade Gua Sha

15,00

Groene Jade

  • Kernwoorden: Balans – Overvloed – Weelde
  • Affirmatie: “Ik ben dankbaar voor alle overvloed die in mijn leven stroomt.”

Door je gezicht dagelijks een paar minuten te masseren met deze Gua Sha steen zal je de bloedsomloop in je gezicht verbeteren, toxines verwijderen en de productie van collageen aanzienlijk stimuleren.

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Groene Jade Gua Sha Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Groene Jade kan lichtgroen tot donkergroen van kleur zijn.

Werking

Groene Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid.

De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan.

Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten. Als je tijdens het slapen een stukje Jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen.

Fysiek werkt Jade zuiverend en ontgiftend. Het is één van de belangrijkste stenen voor klachten die verband houden met de nieren en de blaas zoals bijvoorbeeld chronische blaasontsteking, nierstenen en bedplassen. Het heeft daarnaast ook een positieve werking op de bijnieren, milt, vochtbalans, voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, cellulaire regeneratie en lichamelijk herstel na een operatie of ziekte. Het kan kalmerend werken op het zenuwstelsel en het hart en ondersteunen tijdens het bevallen.

Verzorging

Groene Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: stier en weegschaal
  • Kernwoorden: Balans – Overvloed – Weelde
  • Affirmatie: “Ik ben dankbaar voor alle overvloed die in mijn leven stroomt.”

 

Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen’ van ‘ziekten door gestagneerde energie’.

Door je gezicht dagelijks een paar minuten te masseren met deze Gua Sha steen zal je de bloedsomloop in je gezicht verbeteren, toxines verwijderen en de productie van collageen aanzienlijk stimuleren. De steen heeft een helende en verkoelende werking.

De vorm van de steen is zo gemaakt dat deze perfect over je gezicht glijdt zodat je het beste resultaat behaald.

Gebruiksaanwijzing

Breng een gezichtsverzorging (dag/nachtcrème of een vitamine serum) aan. Masseer met de Gua Sha steen gedurende een 3 tot 5-tal minuten je gezicht door het maken van opwaartse en uitgaande bewegingen langs je kin, over de wangen rond de ogen omhoog. Wanneer je op voorhand de steen een paar minuten in de koelkast legt zal dit de bloedsomloop van je gezicht nog meer vergroten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.