Groene Maansteen hart – 77gr

7,00

Groene Maansteen hart

  • Kernwoorden: Natuur – Vrouwelijkheid – Vruchtbaarheid
  • Affirmatie: “Vrouwelijke aardse energie stroomt door mij heen.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde.

Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren.

Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Groene Maansteen hart - 77gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Groene Maansteen is één van de meest zeldzame maansteen soorten.

Werking

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen.

De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli. Fysiek heeft Maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme, de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem. Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteunt bij de zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding.

Naast de algemene werking van Maansteen stimuleert de liefdevolle en voedende energie van Groene Maansteen het hart chakra en bevordert compassie, liefde geven en ontvangen en emotionele balans.

Verzorging

Groene Maansteen is heel geschikt om op te laden in het (volle) maanlicht maar omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e).
  • Sterrenbeeld: vissen
  • Element: water
  • Planeet: Maan
  • Kernwoorden: Natuur – Vrouwelijkheid – Vruchtbaarheid
  • Affirmatie: “Vrouwelijke aardse energie stroomt door mij heen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.