Labradoriet zon & maan klein

28,00

Labradoriet

 • Kernwoorden: Intuïtie – Kracht – Transformatie
 • Affirmatie: “Ik ben gericht op mijn waarheid en mijn doe

diameter +- 43 mm

prijs per stuk

Net als aan de zon, wordt aan de maan een belangrijke symbolische betekenis toegedicht.

De maan wordt beschouwd als moedergodin of hemelkoningin, als de wederhelft van de zon (Yin en Yang) en als het ultiem vrouwelijke hemellichaam. Deze symboliek komt onder meer voort uit het feit dat de maan haar licht van de zon ‘ontvangt’ maar ook omdat haar cyclus rond de aarde gelijk loopt met de maandstonden van de vrouw (beide 28 dagen). Zon en maan samen staan als het ware voor het heilige huwelijk tussen hemel en aarde.

De maan is eveneens een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna.

Het is niet mogelijk om een Labradoriet zon & maan van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een willekeurige Labradoriet zon & maan die minstens net zo mooi is als op de foto.

 

8 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €80 in België en €100 in Nederland

 • Done Cleansed & charged
 • Done High quality crystals & minerals
 • Done Hand-picked with care
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • chakraspirit
SKU: Labradoriet zon & maan klein Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Labradoriet is meestal grijs of groen van kleur maar kan ook transparant goudgeel zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Mythologie

De steen werd in 1780 aan de Atlantische oostkust van de regio Labrador in Canada ontdekt door een pater en door hem naar het gebied vernoemd.

Werking

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht.

Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling.

Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan.

De steen helpt een connectie maken met je intuïtie, gidsen, hogere energieën, spirituele kennisbronnen, andere dimensies, vorige levens en helpt je ook weer veilig naar het hier en nu terugkeren. Het is hierdoor een goede steen om te dragen bij meditatie, mediumschap, lichtwerk, sjamanistische reizen, droomwerk en andere spirituele activiteiten.

Fysiek werkt Labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en (pre)menstruele klachten.

Naast de algemene eigenschappen van Grijze en Groene Labradoriet hebben Gouden Labradoriet en Spectroliet de volgende aanvullende eigenschappen:

Gouden Labradoriet werkt motiverend en opbeurend. Het helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten en maakt optimistisch, assertief en creatief. Het versterkt zelfvertrouwen en geeft energie.

Fysiek heeft de steen een positief effect op de lever, galblaas, maag, milt, bijnieren en (chronische) vermoeidheid.

Spectroliet reinigt de aura en verwijdert negatieve energie en energie die niet bij je hoort. Het maakt van de aura een krachtig beschermend schild en helpt je hoofd leeg maken bij meditatie en spiritueel werk.Daarnaast stimuleert en ondersteunt de steen spirituele ontwikkeling.

Fysiek heeft Spectroliet een positieve werking op stress gerelateerde klachten en slapeloosheid.

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: keel chakra (5e), derde oog chakra (6e) en kruin chakra (7e)
 • Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter
 • Element: water
 • Kernwoorden: Intuïtie – Kracht – Transformatie
 • Affirmatie: “Ik ben gericht op mijn waarheid en mijn doel.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.