Beige Maansteen Ganesha klein

24,00

Maansteen Ganesha:

  • Kernwoorden: Bescherming – Maan Energie – Vruchtbaarheid
  • Affirmatie: “Ik reageer met compassie gracieus op elke situatie.”

hoogte +- 50 mm

prijs per stuk

Het is niet mogelijk om een Beige Maansteen Ganesha van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een willekeurige Beige Maansteen Ganesha die minstens net zo mooi is als op de foto.

5 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Ganesha Beige Maansteen klein Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Ganesha is de god met het olifantenhoofd van de Hindoes. Hij is de god van wijsheid, welvaart en vriendschap, beschermgod van reizigers. Hij brengt geluk en ruimt op wat in de weg staat, is ook heel vrijgevig. Ganesha is de god van elk nieuw begin.

Maansteen is meestal wit tot beige van kleur.

Werking

Beige & Witte Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli.

Fysiek heeft maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme, de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem. Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteunt bij de zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding.

Verzorging

Beige & Witte Maansteen is heel geschikt om op te laden in het (volle) maanlicht maar omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: heiligbeen chakra (2e).
  • Sterrenbeeld: kreeft
  • Element: lucht en water
  • Planeet: Maan
  • Kernwoorden: Bescherming – Maan Energie – Vruchtbaarheid
  • Affirmatie: “Ik reageer met compassie gracieus op elke situatie.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.