Mosagaat facet armband 6mm + Jade hart 3cm

25,95

Mosagaat

 • Kernwoorden: Aardend – Natuur Energie – Stabiliteit
 • Affirmatie: “Ik ben verbonden met de natuur”

Groene Jade

 • Kernwoorden: Balans – Overvloed – Weelde
 • Affirmatie: “Ik ben dankbaar voor alle overvloed die in mijn leven stroomt.”

 

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: Mosagaat facet armband 6mm + Afrikaanse Jade hartje 3cm Categorieën: , , , , , , , , Tag:

Beschrijving

Mosagaat kan groen, wit, roze, rood en bruin van kleur zijn.

Werking

Mosagaat werkt aardend, stabiliserend en trekt succes, welvaart en voorspoed aan. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus.

Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg.

De steen helpt angsten (bijvoorbeeld claustrofobie en faalangst), stress, nervositeit en zorgen loslaten, maakt optimistisch en helpt je ontspannen. Het is daarom een heel geschikte steen om te dragen tijdens examens. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde en is ook heel geschikt om in de aarde te stoppen bij bloemen en planten voor wat extra voeding en bescherming.

Fysiek werkt Mosagaat ontstekingsremmend en heeft het een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, het lymfestelsel, hart en bloedvaten, de longen, koorts, griep en verkoudheid, (schimmel)infecties, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus en de steen kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra’s: afhankelijk van kleur
 • Sterrenbeeld: stier en maagd
 • Kernwoorden: Aardend – Natuur Energie – Stabiliteit
 • Affirmatie: “Ik ben verbonden met de natuur”

Groene Jade kan lichtgroen tot donkergroen van kleur zijn.

Werking

Groene Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid.

De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan.

Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten. Als je tijdens het slapen een stukje Jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen.

Fysiek werkt Jade zuiverend en ontgiftend. Het is één van de belangrijkste stenen voor klachten die verband houden met de nieren en de blaas zoals bijvoorbeeld chronische blaasontsteking, nierstenen en bedplassen. Het heeft daarnaast ook een positieve werking op de bijnieren, milt, vochtbalans, voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, cellulaire regeneratie en lichamelijk herstel na een operatie of ziekte. Het kan kalmerend werken op het zenuwstelsel en het hart en ondersteunen tijdens het bevallen.

Verzorging

Groene Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: hart chakra (4e)
 • Sterrenbeeld: stier en weegschaal
 • Kernwoorden: Balans – Overvloed – Weelde
 • Affirmatie: “Ik ben dankbaar voor alle overvloed die in mijn leven stroomt.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus. Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren.

Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.