Paarse Fluoriet cluster – 394gr

57,00

Paarse Fluoriet

  • Kernwoorden: Inzicht – Ontwikkeling – Spiritualiteit
  • Affirmatie: “Ik ontwikkel mijn spiritualiteit op mijn eigen tempo en manier.”

+- 97 mm x 67 mm – hoogte 47 mm

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Paarse Fluoriet cluster - 394gr Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Fluoriet kan paars, groen, blauw, geel, roze en kleurloos zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Werking

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn.

Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtestroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet hebben de volgende Fluoriet soorten aanvullende eigenschappen:

Paarse Fluoriet werkt in op de intuïtie, geeft ondersteuning bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt spirituele vaardigheden. Het kan je helpen in een diepe meditatieve toestand te komen. Fysiek stimuleert Paarse Fluoriet het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het werkt ondersteunend bij zware operaties en bevordert herstel. Het heeft een positieve werking op cellen en beenmerg en ziekten die hiermee samen zoals leukemie. Tenslotte kan het slaapproblemen en nachtmerries verminderen.

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: kruin chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: waterman en vissen
  • Kernwoorden: Inzicht – Ontwikkeling – Spiritualiteit
  • Affirmatie: “Ik ontwikkel mijn spiritualiteit op mijn eigen tempo en manier.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.