Rozenkwarts Gua Sha

14,00

Rozenkwarts

  • Kernwoorden: Liefde – Mededogen – Vergeving
  • Affirmatie: “Ik ben gevuld met liefdevolle compassie naar mezelf en anderen.”

Door je gezicht dagelijks een paar minuten te masseren met deze Gua Sha steen zal je de bloedsomloop in je gezicht verbeteren, toxines verwijderen en de productie van collageen aanzienlijk stimuleren.

prijs per stuk

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Rozenkwarts Gua Sha Categorieën: , , ,

Beschrijving

Door je gezicht dagelijks een paar minuten te masseren met deze Gua Sha steen zal je de bloedsomloop in je gezicht verbeteren, toxines verwijderen en de productie van collageen aanzienlijk stimuleren. De steen heeft een helende en verkoelende werking.

De vorm van de steen is zo gemaakt dat deze perfect over je gezicht glijdt zodat je het beste resultaat behaald.

Gebruiksaanwijzing

Breng een gezichtsverzorging (dag/nachtcrème of een vitamine serum) aan. Masseer met de Gua Sha steen gedurende een 3 tot 5-tal minuten je gezicht door het maken van opwaartse en uitgaande bewegingen langs je kin, over de wangen rond de ogen omhoog. Wanneer je op voorhand de steen een paar minuten in de koelkast legt zal dit de bloedsomloop van je gezicht nog meer vergroten.

Rozenkwarts is een roze kwartssoort.

Werking

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.

Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies.

Als Rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin. Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

Verzorging

Rozenkwarts kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur van Rozenkwarts doen verbleken.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: stier, kreeft en weegschaal
  • Element: water
  • Planeet: Venus
  • Kernwoorden: Liefde – Mededogen – Vergeving
  • Affirmatie: “Ik ben gevuld met liefdevolle compassie naar mezelf en anderen.”

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.