Sneeuwvlok Obsidiaan kralenarmband

14,0018,00

Sneeuwvlok Obsidiaan

  • Kernwoorden: Balans – Probleemoplossend – Spirituele Gidsen
  • Affirmatie: “Wat er ook gebeurt, er is altijd licht in de duisternis.”

prijs per stuk

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Sneeuwvlok Obsidaan kralenarmband 10mm Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Sneeuwvlok Obsidiaan is Zwarte Obsidiaan met witte of grijze vlekjes.

Werking

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen en bevordert de doorstroming van energie.

De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals Apachetranen of Sneeuwvlok obsidiaan).

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

Naast de algemene eigenschappen van Obsidiaan is Sneeuwvlok Obsidiaan een zacht werkende Obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. De steen heeft een positieve werking op de aders, het skelet, de ogen, staar, griep en verkoudheid.

Verzorging

Sneeuwvlok Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: basis chakra (1e)
  • Sterrenbeeld: schorpioen en steenbok.
  • Kernwoorden: Balans – Probleemoplossend – Spirituele Gidsen
  • Affirmatie: “Wat er ook gebeurt, er is altijd licht in de duisternis.”

Bijkomende informatie

afmeting

10mm, 6mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.