Zwarte Obsidiaan kralenarmband 8mm

11,00

Zwarte Obsidiaan

  • Kernwoorden: Bescherming – Loslaten – Stabiliteit
  • Affirmatie: “Alle negatieve banden in mijn leven worden verbroken.”

 

prijs per stuk

4 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Toermalijn kralenarmband 8mm Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Obsidiaan is zwart van kleur, soms met grijze of bruine vlekjes of een glans die goud, zilver of meerkleurig kan zijn. Blauwe Obsidiaan is synthetisch en geen natuurlijk voorkomende Obsidiaan soort.

Werking

Obsidiaan is een sterk inzicht gevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen en bevordert de doorstroming van energie.

De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals Apachetranen of Sneeuwvlok Obsidiaan).

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Fysiek werkt de steen pijnstillend, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

Verzorging

Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: basis chakra
  • Sterrenbeeld: schorpioen en steenbok.
  • Kernwoorden: Bescherming – Loslaten – Stabiliteit
  • Affirmatie: “Alle negatieve banden in mijn leven worden verbroken.”

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.