Loslaten & accepteren setje

26,00

Loslaten & accepteren setje

Intentie: ‘Ik laat los wat me niet meer dient en maak ruimte voor rust en liefde.”

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Loslaten & accepteren setje Categorie: Tag:

Beschrijving

Loslaten & accepteren setje
Deze kristalset met Aragoniet, Bergkristal en Rookkwarts is ideaal voor hoogsensitieve personen omdat ze je helpt tot rust te komen na een dag met te veel prikkels.
Ze leert je luisteren naar jezelf, je intuïtie en innerlijke wijsheid. Ze helpt je de drukte van de dag en negatieve gevoelens van jezelf en anderen los te laten waardoor je deze makkelijker kan accepteren.
Ze brengt je in contact met de natuur doordat ze rust en aarding geeft.

Aragoniet werkt aardend en versterkt je verbinding met de natuur. Het stabiliseert hevige en plotse emoties en helpt je kalmeren en hiermee omgaan. Zo verminderd het spanningen en woede en brengt het innerlijke rust.Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid en is daarom een hele goede steen voor hoogsensitieve personen.

Rookkwarts filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel…) Ook helpt deze steen ontspannen, loslaten en accepteren. Rookkwarts beschermt tegen elektromagnetische straling van bv smartphones, computers, tv, WiFi…

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt. Het laad de energie van andere kristallen op door het er rond te leggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.