Volle Maan ritueel box

68,00

Volle maan ritueel box

Inhoud:

 • Abalone schelp
 • Oplaad en ontlaad setje
 • Salie
 • Palo Santo met Bergkristal
 • Jumbo Maansteen
 • Rozenkwarts Chips
 • Info over alle Maanfases
 • Maan-papier om jouw affirmaties neer te schrijven

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Volle Maan ritueel box Categorie: Tag:

Beschrijving

Volle Maan ritueel box

Ik heb deze Volle Maan set met heel veel liefde voor jou samengesteld.

Een volle maan versterkt vrouwelijke oerenergie. Je kunt deze energie inzetten om bepaalde doelen te bereiken. Wat hierbij helpt is een volle maan ritueel.

In principe kun je drie dagen voor en drie dagen na volle maan rituelen uitvoeren. Het sterkst zijn ze echter op de dag van de volle maan zelf. Op de dag van de volle maan doe ik een dankbaarheidsritueel. Dan ben ik dankbaar voor alles wat er op mijn pad is gekomen, welke vorm dat ook heeft aangenomen.

Het liefst doe je dit ritueel buiten in de natuur tijdens de volle maan. Verbind je daar met moeder aarde en de energie van de maan. Is dat lastig? Zoek dan een rustige plek ergens binnen en verbind je in gedachten met de aarde en de maan. Volg nu de volgende stappen:

 1. Vul één kommetje met water en laat het andere kommetje leeg.
 2. Reinig je energie. Stel voor dat je een douche krijgt van zilverachtig wit licht en visualiseer hoe alle onzuivere energie wordt weggespoeld.
 3. Creëer je eigen sacred space. Omring je met kristallen steek een kaars aan en brand salie of wierook.
 4. Neem een paar zuiverende, diepe ademhalingen: in door je neus en uit door je mond. Grond jezelf en begin te schrijven over alles waar je afscheid van wilt nemen, zoals belemmerende overtuigingen, angst, negativiteit, onzekerheid, mensen, etc.
 5. Als je klaar bent, zet dan de datum op het papier.
 6. Adem een paar keer diep in en uit vanuit je hart en zeg “Ik laat dit nu los, en zo is het”.
 7. Houd nu een hoekje van het papier met dat waar je afscheid van wilt nemen in de vlam en laat het in het lege bakje opbranden. Zie hoe het papier in de vlammen oplost. Als dit moeizaam gaat, visualiseer hoe het hele papier in rook opgaat.
 8. Plaatst dan je handen in de kom met water waarmee je het oude van je afwast en het nieuwe verwelkomt.
 9. Neem een diepe ademhaling en blijf even in stilte zitten. Visualiseer nu voor je derde oog hetgeen jij heel graag wilt manifesteren.Dit loslaat-ritueel is slechts een suggestie.

Je kunt ook mediteren op dat waar je afscheid van wilt nemen en het nieuwe wat je wilt verwelkomen. Of je kunt in plaats van werken met vuur de aarde gebruiken. Het papier met dat waar je afscheid van wilt nemen begraaf je dan in de aarde terwijl je de volgende zinnen uitspreekt: “Ik laat het oude nu los en ik vraag de aarde om dit te transformeren naar het licht. En zo is het.”

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.