Azuriet en Malachiet punt – 130gr

73,00

Azuriet

  • Kernwoorden: Intuïtie – Spiritualiteit – Stimulatie
  • Affirmatie: “Ik ben verbonden met mijn lichaam en geest.”

Malachiet

  • Kernwoorden: Overvloed – Reiniging – Sterkte
  • Affirmatie: “Alles wat ik zoek kan ik in mij vinden.”

+- 29 mm x  26 mm – hoogte 74 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Azuriet is koningsblauw tot donkerblauw van kleur. en herkenbaar door de lichtblauwe streepkleur.

Azuriet is een kopercarbonaat en komt veel voor in geoxideerde delen van koperafzettingen.

Azuriet word al eeuwen verwerkt tot pigment maar tegenwoordig word het meer gebruikt in sieraden of verzamelt door liefhebbers.
Op veel stukken Azuriet tref je ook Malachiet aan, te herkennen aan de typische groene kleur.

Werking

Op spiritueel gebied biedt Azuriet een scala aan eigenschappen die kunnen bijdragen aan je spirituele reis. Een van de belangrijkste aspecten van Azuriet is het vermogen om bewustzijn en intuïtie te vergroten. Door het derde oog chakra te activeren, helpt azuriet bij het openen van de poorten naar helder denken, innerlijke visie en intuïtieve inzichten. Het moedigt je aan om diep naar binnen te gaan, spirituele inzichten te verkrijgen en een dieper begrip van het zelf en het universum te ontwikkelen.

Daarnaast wordt Azuriet beschouwd als een krachtige steen van transformatie en groei. Het stimuleert persoonlijke en spirituele groei door zelfreflectie te bevorderen en beperkende overtuigingen los te laten. Azuriet nodigt je uit om diepgaand naar jezelf te kijken, blokkades te overwinnen en te evolueren op je spirituele pad. Het is een steen die je ondersteunt bij het omarmen van positieve veranderingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

Een andere belangrijke spirituele eigenschap van Azuriet is de bevordering van heldere en open communicatie. Azuriet ondersteunt de keel chakra, wat resulteert in verbeterde communicatievaardigheden en expressie, zowel verbaal als non-verbaal. Het helpt je om je gedachten en gevoelens op een authentieke en effectieve manier uit te drukken, waardoor harmonieuze relaties en diepere verbindingen kunnen ontstaan.

Op het spirituele vlak wordt Azuriet ook gezien als een beschermende steen. Het creëert een energetische barrière om negatieve energieën en entiteiten af te weren tijdens spiritueel werk en meditatie.

Daarnaast helpt Azuriet bij het creëren van innerlijke harmonie en balans. Het brengt de energieën in je lichaam en geest in evenwicht, waardoor een gevoel van vrede en welzijn ontstaat. Azuriet moedigt aan om in afstemming te zijn met je hogere zelf en om harmonie te vinden tussen je innerlijke en uiterlijke wereld.

Lichamelijk heeft Azuriet een sterke geneeskrachtige werking en heeft met name een positieve werking op de keel, tanden, nieren, galblaas, lever, milt, schildklier en botten. De steen heeft een reinigende werking op zowel lichaam, geest als de chakra’s.

Verzorging

Azuriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: keel chakra (5e) en derde oog chakra (6e)
  • Sterrenbeeld: Boogschutter
  • Element: water
  • Kernwoorden: Intuïtie – Spiritualiteit – Stimulatie
  • Affirmatie: “Ik ben verbonden met mijn lichaam en geest.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.