Carneool hart – 176gr

17,00

Carneool

  • Kernwoorden: Creativiteit – Motivatie – Vitaliteit
  • Affirmatie: “Mijn creativiteit is grenzeloos.”

+- breedte 70 mm – hoogte 61 mm – dikte 30 mm

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Carneool is oranje, rood of bruin van kleur.

Carneool is genoemd naar het Latijnse Carnis, dat ‘vlees’ betekent.

Werking

Carneool geeft kracht, energie, moed en doorzettingsvermogen.

Het werkt activerend en motiverend en stimuleert creativiteit. Het vergroot zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde en vermindert jaloezie. Het helpt je om voor jezelf op te komen en assertief te zijn wanneer dat nodig is. En kan hierdoor ook ondersteunen bij (klachten gerelateerd aan) misbruik of mishandeling.

Het maakt scherp, geconcentreerd, succesvol en doelgericht en helpt bij het oplossen van praktische problemen.

Ook fysiek maakt Carneool vitaal en sterk en vergroot het het uithoudingsvermogen. Het stimuleert de stofwisseling en werkt activerend en is hierdoor een heel geschikte steen voor mensen die af willen vallen.

Het heeft een positieve werking op het bloed, de bloedcirculatie en aders, werkt bloedstelpend en kan hierdoor ondersteunen bij onder andere spataders, aambeien, hielspoor, koude handen of voeten en neusbloedingen.

Ook kan Carneool helpen bij seksuele problemen zoals vaginisme, frigiditeit en impotentie en vruchtbaarheidsproblemen omdat het een positief effect heeft op de seksualiteit, voortplantingsorganen en de baarmoeder.

Het bevordert de opname van voedingsstoffen en mineralen, ondersteunt bij menstruatie en overgangsklachten, depressieve gevoelens, bulten en huidirritatie, en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de rug, botten, gewrichten, nieren, reuma, artritis en artrose. Carneool werkt verwarmend.

Verzorging

Carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden, alleen moet met fel zonlicht een beetje opgelet worden. Hierdoor kan de steen van kleur veranderen.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: sacraal chakra (2e)
  • Sterrenbeeld: Kreeft, Leeuw, Ram, Stier en Maagd
  • Element: vuur
  • Planeet: Mercurius
  • Kernwoorden: Creativiteit – Motivatie – Vitaliteit
  • Affirmatie: “Mijn creativiteit is grenzeloos.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus.

Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren. Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.