Roze Maansteen hart – 50 mm

14,00

Roze Maansteen

  • Kernwoorden: Intuïtie – Liefde – Vrouwelijke Energie
  • Affirmatie: “Het goddelijke zit in mij. Ik voel haar bij elke ademhaling.”

breedte +- 50 mm – +- 55 mm

prijs per stuk

Het is niet mogelijk om een Roze Maansteen hart van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een willekeurige Roze Maansteen hart die minstens net zo mooi is als op de foto.

 

 

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Roze Maansteen kan zalmroze tot bruinroze van kleur zijn.

Werking

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke.

Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli.

Fysiek heeft Maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme, de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem.

Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteunt bij de zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding.

Naast de algemene eigenschappen van Maansteen maakt Roze Maansteen creatief, bevordert je gevoel van eigenwaarde en helpt je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden.

De troostende en liefdevolle energie van deze steen werkt kalmerend bij boosheid en angst en kan gevoelige mensen en kinderen ondersteunen.

Fysiek helpt deze steen bij problemen van het spijsverteringsstelsel. Ook is Roze Maansteen heel geschikt om te dragen bij klachten die verband houden met de menstruatie en overgang.

Verzorging

Roze Maansteen is heel geschikt om op te laden in het (volle) maanlicht maar omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e), keel chakra (5e) en derde oog chakra (6e)
  • Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Weegschaal
  • Element: lucht en water
  • Planeet: Aarde
  • Kernwoorden: Intuïtie – Liefde – Vrouwelijke Energie
  • Affirmatie: “Het goddelijke zit in mij. Ik voel haar bij elke ademhaling.”

Een hart wordt gebruikt als het primaire symbool dat liefde vertegenwoordigt op alle niveaus.

Tegenwoordig wordt het hartsymbool erkend, niet alleen als een symbool van liefde, maar ook van mededogen, vreugde en naastenliefde. Het wordt vaak gebruikt om de morele, emotionele, spirituele en zelfs de intellectuele substantie van een persoon te symboliseren.

Er wordt naar het hart verwezen en aangenomen dat het de kern is van iemands menselijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.