Orka Agaat vlam – Madagaskar – 824gr

62,00

Orka Agaat

  • Kernwoorden: Aarding – Balans – Transformeren
  • Affirmatie: “Ik ben in harmonie met het universum, het biedt alles wat ik ben.”

+- 68 mm x +- 44 mm – hoogte +- 180 mm

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

De Orka Agaat (Pinguïn Agaat) dankt zijn naam aan de prachtige witte vlekken in de steen die doen denken aan de prachtige Orka walvis. Deze romige witte “swirls” en vlekken zitten in een mooie vaak semi doorzichtige steen die de kleuren bruin, oranje, grijsblauw of créme kan zijn.

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend.

De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen.

Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen.

Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling.

Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft.

De energie van Agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: allemaal
  • Sterrenbeeld:Boogschutter, Kreeft, Maagd, Ram, Stier, Vissen en Weegschaal
  • Element: aarde
  • Planeet: Aarde
  • Kernwoorden: Aarding – Balans – Transformeren
  • Affirmatie: “Ik ben in harmonie met het universum, het biedt alles wat ik ben.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.