Prayer Box N19 met Granaat – 925 zilver

49,95

Prayer Box met Granaat – 925 zilver

Granaat

  • Kernwoorden: Enthousiasme – Moed – Passie
  • Affirmatie: “Ik leef met grenzeloze liefde en vreugde.”

+- 7 mm x 37 mm

handgemaakt

zilveren ketting apart verkrijbaar

 

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Prayer Box met Granaat – 925 zilver

Een prayer box, ofwel gebedsdoosje of gebedskistje, is een klein doosje of container waarin geschreven gebeden, wensen of intenties worden bewaard. Het wordt vaak gebruikt als hulpmiddel bij spirituele of religieuze praktijken, met name in het christendom en andere geloven.

Het idee achter een prayer box is dat mensen hun gebeden of zorgen op een stukje papier kunnen schrijven, het papier opvouwen en in de box plaatsen als een manier om die gebeden toe te vertrouwen aan een hogere macht of als een reminder om regelmatig voor die zorgen te bidden. Sommige mensen gebruiken een prayer box ook als een manier om dankbaarheid te uiten of om inspirerende berichten of citaten bij de hand te houden.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt.

De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. Het helpt Kundalini energie opstijgen.

Fysiek werkt granaat verwarmend en de steen vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen.

Verder heeft de steen een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop, koude handen en voeten, het hart, de longen, seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Het kan ondersteunen bij een burn-out.

Naast de algemene eigenschappen van Granaat hebben de volgende soorten aanvullende eigenschappen:

Almandien werkt kalmerend en vermindert paniek, angst en zorgen. Het bevordert wondgenezing en de opname van ijzer.

Grossulaar kan helpen bij conflicten en juridische problemen. Het helpt ontspannen en dingen op z’n beloop laten. Het bevordert samenwerking. Fysiek heeft Grossulaar een positieve invloed op de vruchtbaarheid, nieren, slijmvliezen, reuma, psoriasis en de opname van vitamine A.

Hessoniet brengt geluk en vergroot voorspoed, creativiteit en levensvreugde. Het bevordert zelfrespect en geestelijke groei en vermindert schuldgevoelens. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem.

Verzorging

Granaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: wortel chakra (1e) en hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: Leeuw, Maagd, Ram en Waterman
  • Element: vuur
  • Planeet: Mars
  • Kernwoorden: Enthousiasme – Moed – Passie
  • Affirmatie: “Ik leef met grenzeloze liefde en vreugde.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.