Regenboog Fluoriet engel – 90 mm

45,00

Regenboog Fluoriet

  • Kernwoorden: Innerlijke Vrede – Reiniging – Vrije Geest
  • Affirmatie: “Mijn hart en geest zijn helder en werken samen om de optimale keuzes voor mijn levensdoelen te maken.”

Het is niet mogelijk om een engel van de foto uit te kiezen. Je ontvangt een willekeurige engel die minstens net zo mooi is als op de foto.

hoogte +- 90 mm

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Regenboog Fluoriet wordt ook wel Multicolor Fluoriet genoemd wegens de verschillende kleurrijke banden in verschillende tinten.

Werking

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf.

Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn.

Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie.

Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtestroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

Fysiek werkt Fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet beschermt Regenboog Fluoriet tegen psychische aanvallen, overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest, geeft een veilig gevoel, maakt flexibel en open.

Het geeft zelfvertrouwen en helpt je om controle en verantwoordelijkheid te nemen over je leven en jezelf te ontplooien.

Verzorging

Regenboog Fluoriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Metafysische eigenschappen

Chakra: afhankelijk van kleur
Sterrenbeeld: waterman en vissen
Kernwoorden: Innerlijke Vrede – Reiniging – Vrije Geest
Affirmatie: “Mijn hart en geest zijn helder en werken samen om de optimale keuzes voor mijn levensdoelen te maken.”

 

Engelen zijn gevleugelde boodschappers.

Het woord engel is afkomstig van het Griekse woord ‘Angelos’ = boodschapper. Engelen staan als een energetische brug tussen de hemel en aarde, als transformator van energie. Zij zetten de universele energie van ‘Het Al’ of ‘God’ om naar de fysieke, materiële energie op aarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.