Serafiniet hanger

11,00

Serafiniet

  • Kernwoorden: Engelen – Genezing – Natuur
  • Affirmatie: “Ik ben een brenger van licht en liefde.”

 

lengte hanger +- 15 mm

prijs per stuk

4 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Serafiniet is een grijsgroene Clinochloor variant.

Mythologie

Serafiet werd lange tijd verkocht onder de naam Clinochloor, maar kreeg door die onaantrekkelijke naam amper aandacht. Pas toen de steen eind jaren 90, vorige eeuw, in esoterische kringen genoemd werd naar de serafijnen (zesvleugelige engelen), kreeg het aandacht.

Werking

Clinochloor is een van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam.

Het zorgt ervoor dat de levensenergie (chi, ki of prana) sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Hierdoor helpt de steen het lichaam terug in balans brengen, werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Het helpt het ego loslaten en bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf.

Clinochloor helpt contact maken met engelen, gidsen en andere hogere energieën.

De steen heeft een krachtige werking op het lichaam en helpt haar terugbrengen naar haar gezonde toestand. Het heeft o.a. een positieve werking op hart, longen, de circulatie en de zuurstofopname van het bloed en de opname van voedingsstoffen. Het kan ook ondersteunend werken bij chemotherapie en kanker.

Naast de algemene eigenschappen van Clinochloor is Serafiniet is een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel.

De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra’s in balans brengen. Op deze manier probeert het de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus.

Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen en engelen energie en helpt hiermee contact maken. Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.

Verzorging

Serafiniet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Kernwoorden: Engelen – Genezing – Natuur
  • Affirmatie: “Ik ben een brenger van licht en liefde.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.