Sterrenbeeld Boogschutter trommelstenen set

23,95

Sterrenbeeld Boogschutter trommelstenen set

Deze sterrenbeeld kristalset bevat 3 zorgvuldig geselecteerde trommelstenen die perfect zijn afgestemd op de energie en eigenschappen van dit sterrenbeeld:

  • Citrien
  • Saffier
  • Sodaliet

 

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Sterrenbeeld Boogschutter trommelstenen set

Deze sterrenbeeld kristalset bevat 3 zorgvuldig geselecteerde trommelstenen die perfect zijn afgestemd op de energie en eigenschappen van dit sterrenbeeld.

Draag deze kristallen overal met je mee, gebruik ze individueel thuis, tijdens meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en positieve energie.

Deze kristalset is een waardevolle metgezel om de kracht van je sterrenbeeld te versterken en je te helpen in balans te blijven in verschillende situaties.

Citrien is een prachtige edelsteen vol vreugdevolle en positieve energie, die je kan ondersteunen bij het vergroten van je optimisme, zelfvertrouwen en welvaart. Het is een steen van positiviteit en overvloed, die je herinnert aan de kracht van positieve gedachten en het belang van het koesteren van je eigen innerlijke licht.

Saffier is een prachtige edelsteen vol spirituele energie, die je kan ondersteunen bij het vergroten van je intuïtie, wijsheid en spirituele groei. Het is een steen van helderheid en bescherming, die je helpt om in verbinding te komen met je diepere zelf en de hogere wijsheid van het universum.

Sodaliet is een prachtige edelsteen vol rustgevende en inzichtelijke energie, die je kan ondersteunen bij het vergroten van je zelfexpressie, intuïtie en innerlijke rust. Het is een steen van communicatie en wijsheid, die je herinnert aan de kracht van heldere communicatie en het belang van innerlijke vrede.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.