Het Rozenorakel – Rebecca Campbell

26,95

Het Rozenorakel – Rebecca Campbell

De roos is een symbool van de vroegere Godinnen en bevat een krachtig medicijn voor deze tijd.
Dit orakel geeft je de ruimte om je met Haar energie, wijsheid en adembenemende schoonheid te verbinden. Laat haar helende mysteriën je terugroepen naar je ware natuur.

44 kaarten en handleiding

145 mm × 100 mm × 47 mm

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Gratis verzending voor bestellingen boven €70 in België en €100 in Nederland

  • Done Jouw Tevredenheid Staat Bij Ons Voorop
  • Done Veilige Betaalopties
  • Done Klantgerichte Service
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay
  • chakraspirit
SKU: Het Rozenorakel - Rebecca Campbell Categorie: Tag:

Beschrijving

Het Rozenorakel – Rebecca Campbell

Maak een reis diep in het hart van Moeder Natuur en maak contact met het heilige vrouwelijke via haar mooiste kind: De roos. Dit orakel is ontworpen om je intuïtie te activeren, je te helpen de tekens van de natuur te lezen en te luisteren naar de stem van je eigen ziel. Duik dieper in een oud mysterie dat door mystici, kunstenaars en genezers door de eeuwen heen is gevierd!

De Roos fluistert al vele jaren tegen me. Ze leidde me tijdens het maken van dit orakel. Hierdoor kon ik de sluier oplichten van het eeuwenoude mysterie van de roos, zodat jij verbinding kunt maken met de heilige energie van de roos. Ik ben ervan overtuigd dat de roos een krachtige heler is in deze tijd.

In 2010 kwam de roos voor het eerst in mijn leven op een manier die ik bewust begreep. Vlak daarvoor was deze mysterieuze, helende bloem verborgen in het volle zicht. Ik maakte een moeilijke tijd door en ik ervoer diep en hevig verdriet. Toen mijn levenskracht afnam, verscheen de roos als mijn kameraad. Ze zorgde dat ik de bodem van mijn veranderende leven voelde.

Tegelijkertijd liet ze me zien hoe ik mijn hart moedig moest openen op een moment dat ik me het liefst af wilde sluiten en af wilde zonderen. Ze leidde me om mijn hart sterker te maken, om te helen en zachter te worden.

Zo kon ik terugkeren naar de Aarde en me openen voor al het zoete dat het Leven te bieden heeft door de schaduwzijde en de doornen onder ogen te komen.

– Rebecca Campbell –

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.