Stenen voor sterrenbeeld kreeft

15,00

Deze sterrenbeeld kristalset voor Kreeft is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen. Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Stenen voor sterrenbeeld kreeft Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Lieve kreeft,

(22 juni t/m 22 juli – element water)

Je bent creatief, beïnvloedbaar, romantisch, zeer gevoelig, verlegen en gewoontegetrouw. Je hebt gevoel voor symboliek, tradities en mystiek. Je bent voorzichtig en kwetsbaar, soms met een harde en koele afstandelijke buitenkant. Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de kreeft zijn dit:

Rozenkwarts

Geeft liefde, zelfliefde, acceptatie, vrede, opent je hart, biedt veiligheid en vermindert verdriet. Helpt bij hartzeer, luchtweginfecties, vruchtbaarheid en ouderdomskwalen.

Rhodoniet

De rhodoniet staat erom bekend de drager meer zelfrespect, zelfrespect en compassie te geven. Hij maakt vergevingsgezind zorgt voor wederzijds begrip en stimuleert vriendschap en verzoening.

Carneool

Carneool is de brenger van vitaliteit en levenslust. Hij stimuleert zelfvertrouwen, moed en bevordert succes in het leven

Regenboog Maansteen

De steen voor liefde, vrouwelijkheid, bevordert intuïtie,  transformatie en balans. Helpt bij hormoonschommelingen, allergieën, huidaandoeningen, slaapproblemen, ondersteunt bij zwangerschap, bevalling en borstvoeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.