Stenen voor sterrenbeeld Stier

15,00

Deze sterrenbeeld kristalset voor Stier is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen.

Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Lieve Stier,

(21 april t/m 20 mei – element aarde)

Je bent een goede vriend, een gewoontedier maar ook koppig, je zoekt degelijkheid en harmonie en bent gesteld op je rust, soms wat passie en hebt behoefte aan zekerheid. Je bent een harde werker.

Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de stier zijn dit:

Rhodoniet

Rhodoniet staat erom bekend de drager meer zelfrespect, zelfrespect en compassie te geven. Hij maakt vergevingsgezind zorgt voor wederzijds begrip en stimuleert vriendschap en verzoening.

Rozenkwarts

Geeft liefde, zelfliefde, acceptatie, vrede, opent je hart, biedt veiligheid en vermindert verdriet. Helpt bij hartzeer, luchtweginfecties, vruchtbaarheid en ouderdomskwalen.

Lapis Lazuli

Hij stimuleert een eerlijke kijk naar je eigen ‘ik’ en leert je luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Hij helpt je jezelf te leren uiten op emotioneel vlak.

Tijgeroog

Beschermt, geeft zelfvertrouwen, aardend, vermindert faalangst, creëert overzicht, geeft moed en vertrouwen. Helpt bij griep verschijnselen, keelpijn en overprikkeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.