Stenen voor sterrenbeeld Tweelingen

15,00

Deze sterrenbeeld kristalset voor Tweelingen is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen.

Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Lieve Tweeling,

( 21 mei t/m 21 juni – element lucht)

Je bent ruimdenkend, leergierig, verstandelijk, praktisch en kan goed organiseren, soms wat nonchalant, je voelt andere vaak goed aan, bent actief en veelzijdig maar ook heel kritisch op jezelf en op andere mensen.

Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de tweeling  zijn het deze:

Botswana Agaat

Aardend, rustgevend, spiritualiteit, concentratie, balans en innerlijke groei, helpt bij oogontsteking, slapen, darminfecties en overgewicht.

Citrien

Deze steen helpt voor zelfvertrouwen, respect, individualiteit, extraversie. Het geeft energie, levensvreugde & moed. Ze helpt je depressie, angsten en fobieën te overwinnen. Daarnaast is het echt een gelukssteentje!

Aquamarijn

Aquamarijn bevordert je intuïtie en kalmeert je in stressvolle periodes. Vind je het moeilijk om je uit te spreken, woorden te geven aan je gevoelens, dan helpt de Aquamarijn je graag.

Tijgeroog

Beschermt, geeft zelfvertrouwen, aardend, vermindert faalangst, creëert overzicht, geeft moed en vertrouwen. Helpt bij griep verschijnselen, keelpijn en overprikkeling.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.