Stenen voor sterrenbeeld Ram

15,00

Deze sterrenbeeld kristalset voor Ram is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen.

Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie.

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Lieve Ram,

(21 maart t/m 20 april – element vuur)

Je bent een harde werker,  bent trouw in de liefde en vriendschap, kan veel warmte geven en je hebt een sterke persoonlijkheid, dominant, soms jaloers en achterdochtig. Je bent overtuigd van je eigen gelijk en weet wat je wilt.

Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de rammen zijn dit:

Carneool

Carneool is de brenger van vitaliteit en levenslust. Hij stimuleert zelfvertrouwen, moed en bevordert succes in het leven.

Citrien

Deze steen helpt voor zelfvertrouwen, respect, individualiteit, extraversie. Het geeft energie, levensvreugde & moed. Ze helpt je depressie, angsten en fobieën te overwinnen. Daarnaast is het echt een gelukssteentje!

Amethist

Kalmeert, bevordert spiritualiteit, Intuïtie  en geeft ontspanning. Helpt bij slapen, verslavingen, huidklachten en stimuleert bloedsomloop.

Groene Aventurijn

Kalmeert, beschermt, geeft, rust, helpt ontspannen, maakt geduldiger, positiever en geeft focus.Helpt bij hoofdpijn, nachtmerries & stressklachten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.