Stenen voor sterrenbeeld Weegschaal

15,00

Deze sterrenbeeld kristalset voor Weegschaal is gemaakt met vier speciale kristallen die met de hand zijn geselecteerd om de energie en eigenschappen van je sterrenbeeld aan te vullen. Draag deze kristallen overal mee naar toe of werk er individueel mee thuis, in meditaties of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning en goede energie.

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Stenen voor sterrenbeeld weegschaal Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Lieve Weegschaal,

(23 september t/m 22 oktober – element lucht)

Je bent emotioneel, vriendelijk en ruimdenkend, creatief, gezellig en je hebt behoefde aan veiligheid. Je hebt behoefte aan balans tussen geest, lichaam en gevoel en wil graag gedachten uitwisselen met andere. Je bent tactvol en diplomatiek. Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden, voor de weegschaal zijn dit:

Lapis Lazuli

Hij stimuleert een eerlijke kijk naar je eigen ‘ik’ en leert je luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Hij helpt je jezelf te leren uiten op emotioneel vlak.

Labradoriet

Versterkt je intuïtie, creativiteit, bewustwording, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Helpt bij lever, galblaas, maag, milt problemen en tegen vermoeidheid

Aquamarijn

Aquamarijn bevordert je intuïtie en kalmeert je in stressvolle periodes. Vind je het moeilijk om je uit te spreken, woorden te geven aan je gevoelens, dan helpt de aquamarijn je graag.

Groene Aventurijn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.