Cacao – Inner Goddess Box

24,95

Cacao Ceremonie Box voor jezelf of om cadeau te geven. Met de inhoud van dit doosje kan jij je eigen cacao ceremonie houden.

Bring your inner goddess to life!

Inhoud:

  • 1 x Ceremonial blend 84 g
  • 1 x Palo Santo stokje
  • 1 x Rozenkwarts steen
  • Cacao recept.

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Cacao - Inner Goddess Box Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Latijnse naam voor cacao-Theobroma betekent letterlijk ‘voedsel van de goden’. Dit waardevolle gewas speelde een belangrijke rol in vele oude Zuid-Amerikaanse culturen.

Cacao brengt lichaam, geest en ziel samen, op een zalige manier.
Bij elke slok knuffelt mama cacao jou en leidt ze je door het leven heen.

Rauwe cacao ceremonies bestaan al duizenden jaren, die helemaal teruggaan tot de Olmeken, Maya en Azteekse tradities in Midden- en Zuid Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden, voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding.

Rauwe cacao wordt gebruikt als een hart openend medicijn om veilig te ontwaken, openbaringen en innerlijke genezing te ervaren.

Cacao wordt gebruikt in een ritueel, waar intenties worden gezet en eenmaal geconsumeerd, komt men in een euforische toestand, negatieve emoties worden losgelaten en zijn we in staat om verbinding te maken met onszelf en de liefdevolle energie in ons lichaam.

Het drinken van rauwe cacao is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

De ceremoniële blend is dan ook een super krachtige blend de je kunt gebruiken voor een at-home ceremonie of bijvoorbeeld een maanritueel. Je zult merken dat het  je hart echt opent en je kracht geeft. In deze liefde en kracht werkt het voor mij extra versterkend intenties te zetten.

De cacao heeft haar oorsprong uit Ecuador en de blends worden met liefde en intentie met de hand bereid. De blends zijn zorgvuldig samengesteld met kruiden die de werking van de cacao versterken en geven je precies wat je nodig hebt voor je dit magische kopje liefde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.