Cacao: try-out 2 x Ceremonial Blend + 2 x Daily Blend

33,00

Cacao

Wil je graag uit proberen welke blend het beste bij jou past? Dan is de TRY-OUT voor jou!
Hierin zit een portie verpakking van een ceremoniële blend en twee porties daily blend. De ceremoniële blend is dan ook een super krachtige blend de je kunt gebruiken voor een at-home ceremonie of bijvoorbeeld een maanritueel. Je zult merken dat het  je hart echt opent en je kracht geeft. In deze liefde en kracht werkt het voor mij extra versterkend intenties te zetten.

De daily blend zou je in principe op ieder moment van de dag kunnen drinken en kan je eigenlijk zien als vervanging van je dagelijkse kopje koffie. De blend is een stuk minder sterk als de ceremoniële blend, maar bevat wel alle voordelen en werkt super effectief.

 

Verlanglijst
Verlanglijst

Uitverkocht

SKU: TRY OUT: 2 x Ceremonial Blend + 2 x Daily Blend Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Cacao:

Wil je graag uitproberen welke blend het beste bij jou past? Dan is de TRY OUT voor jou!
Hierin zitten 2 portie verpakkingen van een ceremoniële blend en 2 porties daily blend.

Het drinken van rauwe cacao is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

De ceremoniële blend is dan ook een super krachtige blend de je kunt gebruiken voor een at-home ceremonie of bijvoorbeeld een maanritueel. Je zult merken dat het  je hart echt opent en je kracht geeft. In deze liefde en kracht werkt het voor mij extra versterkend intenties te zetten.

De daily blend zou je in principe op ieder moment van de dag kunnen drinken en kan je eigenlijk zien als vervanging van je dagelijkse kopje koffie. De blend is een stuk minder sterk als de ceremoniële blend, maar bevat wel alle voordelen en werkt super effectief. Ik merk zelf dat ik er meer energie van krijg, dat ik me positiever en gemotiveerder voel, dat ik een stuk productiever ben doordat ik mijn focus kan houden en daarnaast merk ik dat het me meer aardt, waardoor ik me kalm en ontspannen voel.

De cacao heeft haar oorsprong uit Ecuador en de blends worden met liefde en intentie met de hand bereid. De blends zijn zorgvuldig samengesteld met kruiden die de werking van de cacao versterken en geven je precies wat je nodig hebt voor je dit magische kopje liefde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.