Gouden Tijgeroog gezichtsroller

20,00

Deze gezichtsroller van Tijgeroog is ideaal om de spieren in het gezicht te laten ontspannen.

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Deze gezichtsroller van Tijgeroog is ideaal om de spieren in het gezicht te laten ontspannen. Het stimuleert het onderhuids weefsel voor een soepele huid. Ook te gebruiken op andere plekken van het lichaam bij de kleine spiergroepen. Een heerlijke manier om een zachte massage te geven. Maximaal 30 min per dag gebruiken.

Tijgeroog steen heeft een opake geel- tot roodbruine zijdeglans. Deze steen wordt voornamelijk gevonden in India, Mexico, Zuid-Afrika en de VS. Met een hardheid van 7 op de schaal van Mohs en is daarmee een goede steen om bij je te dragen aangezien deze vrij hard is. Deze prachtige steen, met haar stoere naam en tijgerachtige uiterlijk, beschermt jou tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in jezelf en anderen. Tijgeroog helpt jou om afstand te nemen van bepaalde zaken om zo beter het overzicht te bewaren.

Heb je het gevoel dat je geen beslissing kan nemen in bepaalde situaties? En wil jij daarom een Gezichtsroller Tijgeroog edelsteen kopen? Tijgeroog geeft jou de kracht en moed om naar het groter geheel te kijken en makkelijker de knoop door te hakken.

De Gezichtsroller tijgeroog die jou beschermd

Tijgeroog is dé steen die jou kracht, moed en vertrouwen geeft om jou doelen te bereiken. Ze is een fijne edelsteen om bij je dragen wanneer je worstelt met dilemma’s, twijfels, besluiteloosheid en angsten. Deze steen zal je rust geven waardoor je beter naar het grote geheel kunt kijken en helpt jou om de kracht te vinden om een beslissing te maken. Daarnaast is vooral de goudgele Tijgeroog steen fijn om bij je te dragen tijdens examens. Het zal jouw analytisch vermogen vergroten en je helpen om moeilijke vraagstukken te doorgronden.

Voor rust en ontspanning

Deze steen bevordert rust en helpt jou wanneer je overprikkeld bent. Heb je het gevoel dat je erg gespannen bent en voelt jou lijf verkrampt aan? De Tijgeroog edelsteen ontspant bij spanningen omdat ze het hart en de bloedsomloop stimuleert en een positieve werking heeft op botten en gewrichten. Doe Tijgeroog nooit in water om hiervan te drinken als zijnde edelstenenwater. Deze steen bevat stoffen die absoluut niet geschikt zijn voor inname. Leg de Tijgeroog naast een karaf of glas water om het water de energie van deze steen in zich op te laten nemen. Tijgeroog is veilig om bij je te dragen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.