Jade gezichtsroller & Gua Sha

35,00

Jade gezichtsroller & Gua Sha

prijs per set

3 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Jade gezichtsroller & Gua Sha Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Jade gezichtsroller & Gua Sha
Deze gezichtsroller van Jade is ideaal om de spieren in het gezicht te laten ontspannen. Het stimuleert het onderhuids weefsel voor een soepele huid. Ook te gebruiken op andere plekken van het lichaam bij de kleine spiergroepen. Een heerlijke manier om een zachte massage te geven. Maximaal 30 minuten per dag gebruiken.
Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen’ van ‘ziekten door gestagneerde energie’.
Een Chinese massagetechniek waarbij er zacht met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode kun je hetzelfde anti aging effect krijgen als met de roller.
De Gua Sha werkt nog iets sterker.

Groene Jade kan lichtgroen tot donkergroen van kleur zijn.

Werking

Groene Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid.

De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan.

Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten. Als je tijdens het slapen een stukje Jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen.

Fysiek werkt Jade zuiverend en ontgiftend. Het is één van de belangrijkste stenen voor klachten die verband houden met de nieren en de blaas zoals bijvoorbeeld chronische blaasontsteking, nierstenen en bedplassen. Het heeft daarnaast ook een positieve werking op de bijnieren, milt, vochtbalans, voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, cellulaire regeneratie en lichamelijk herstel na een operatie of ziekte. Het kan kalmerend werken op het zenuwstelsel en het hart en ondersteunen tijdens het bevallen.

Verzorging

Groene Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: hart chakra (4e)
  • Sterrenbeeld: stier en weegschaal
  • Kernwoorden: Balans – Overvloed – Weelde
  • Affirmatie: “Ik ben dankbaar voor alle overvloed die in mijn leven stroomt.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.