Florida water – Murry & Lanman – 270 ml

15,95

Florida water – Murry & Lanman – 270 ml

Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak)rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch.

Let op: voorzichtig met de huid en de ogen. Niet voor inwendig gebruik.

afmeting plastic fles: 245 mm x 50 mm

24 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Florida water - Murry & Lanman - 270ml Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Florida water – Murry & Lanman – 270 ml

Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak)rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch. Let op: voorzichtig met de huid en de ogen. Niet voor inwendig gebruik.

Waarom de originel Agua de Florida?

Het originele agua de Florida wordt gemaakt in Lima Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een andere samenstelling en ruikt wezenlijk anders en ook de reiniging is minder sterk en niet zo grondig als het originele agua de Florida. De meeste sjamanen gebruiken de originele agua de Florida voor hun reinigingen en ceremonies. In Peru is het merk Murray & Lanman het meest verkocht Florida water.

Florida Water werd geïntroduceerd in New York City in 1808. De originele formule en het etiket – geïnspireerd op de betoverende eigenschappen van de beroemde Fontein van de Jeugd – is al meer dan 200 jaar onveranderd gebleven.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.