Prayer Box N08 met Gele Topaas – 925 zilver

49,95

Prayer Box N08 met Gele Topaas – 925 zilver

Topaas:

  • Kernwoorden: Rustig – Vergevingsgezind – Vrijgevig
  • Affirmatie: “Ik ben puur, mooi en straal.”

+ – 8 mm x 34 mm

handgemaakt

zilveren ketting apart verkrijgbaar

 

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst

Beschrijving

Een prayer box, ofwel gebedsdoosje of gebedskistje, is een klein doosje of container waarin geschreven gebeden, wensen of intenties worden bewaard. Het wordt vaak gebruikt als hulpmiddel bij spirituele of religieuze praktijken, met name in het christendom en andere geloven.

Het idee achter een prayer box is dat mensen hun gebeden of zorgen op een stukje papier kunnen schrijven, het papier opvouwen en in de box plaatsen als een manier om die gebeden toe te vertrouwen aan een hogere macht of als een reminder om regelmatig voor die zorgen te bidden. Sommige mensen gebruiken een prayer box ook als een manier om dankbaarheid te uiten of om inspirerende berichten of citaten bij de hand te houden.

Topaas kan wit, goudgeel, blauw, rood of bruin van kleur zijn.

Mythologie

Topaas stond in de oude culturen van Europa en India bekend als steen van Jupiter. Het vertegenwoordigde heerschappij over het eigen leven, de eigen ontplooiing en wijsheid. In Mexico werd het gebruikt om de waarheid te ontdekken in geval van onenigheid en ruzie.

Werking

Topaas trekt geluk, voorspoed en liefde aan.

Het geeft een goed gevoel en helpt je bij het waarmaken van je dromen en het bereiken van doelen die je voor jezelf gesteld hebt.

Het trekt welvaart en rijkdom aan als je intentie zuiver is en het een hoger doel dient. Topaas helpt je om liefde te vinden, verbetert en versterkt bestaande relaties en vriendschappen en stimuleert wederzijdse trouw en eerlijkheid.

Het helpt je de waarheid zien, ook in jezelf, en helpt manipulatie, bedrog en onzuivere mensen herkennen. Het maakt wijs, moedig en zachtaardig en stimuleert vergeving en het loslaten van negativiteit.

Het is heel geschikt om te gebruiken bij visualiseren, manifesteren en meditatie.

Fysiek heeft Topaas een positieve werking op de algehele gezondheid. Het versterkt de zenuwen, bevordert de opname van voedingstoffen en stimuleert de stofwisseling. Het heeft een positieve werking op de spijsvertering, smaak, psychische stoornissen, eetstoornissen (met name anorexia) en snurken.

Topaas is heel geschikt om te gebruiken in de vorm van edelsteenwater.

Naast de algemene eigenschappen van Topaas hebben Blauwe Topaas, Witte Topaas en Gele Topaas de volgende aanvullende eigenschappen:

Gele Topaas stimuleert persoonlijke kracht en ontwikkeling.

Het helpt je dromen waarmaken en trekt succes, liefde en overvloed aan. De steen geeft vertrouwen, maakt positief, optimistisch en stimuleert liefde, empathie en zelfrespect.

Fysiek geeft Gele Topaas kracht en energie en helpt bij vermoeidheid en uitputting. Het bevordert herstel na een operatie of ziekte en stimuleert de bloedcirculatie en weefselregeneratie.

Het heeft een positieve werking op de lever, maag, nieren, blaas, galblaas, het hormoonstelsel, dementie, ziekte van Alzheimer, depressie en koude handen en voeten.

Verzorging

Topaas kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Metafysische eigenschappen

  • Chakra: sacraal chakra (2e) en zonnevlecht chakra(3e)
  • Sterrenbeeld: boogschutter, leeuw en maagd en schorpioen
  • Element: lucht en vuur
  • Planeet: Jupiter
  • Kernwoorden: Rustig – Vergevingsgezind – Vrijgevig
  • Affirmatie: “Ik ben puur, mooi en straal.”

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.