Gouden driehoek engelen

25,50

Gouden driehoek engelen

3cm

worden verkocht per set van 3

1 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Gouden driehoek engeltjes - hoogte 3cm Categorieën: , , , , , , , Tag:

Beschrijving

Gouden driehoek engelen

De Gouden Driehoek is een edelsteencombinatie tussen Amethist, Rozenkwarts en helder kwarts. De stenen hebben hun individuele effecten, maar samen genereren ze een optimale energiestroom. De stenen harmoniseren en verenigen je.

Amethist

Amethist staat bekend als de steen van spiritualiteit. Amethist helpt bij het opbouwen van niet-oordelende gedragingen en laat je het leven met compassie zien. Amethist helpt bij slaapproblemen en vermindert nervositeit en stress. Het is geweldig tegen veel soorten hoofdpijn en heeft een positief effect op het bloed, de bloedvaten en het hart!

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend als de steen van de liefde. Rozenkwarts leert van jezelf en anderen te houden, zelfs na slechte ervaringen. Rozenkwarts verhoogt de empathie en maakt je onbevooroordeeld, speelser en opgewekter. Het geneest een gebroken hart en problemen met de bloedsomloop en heeft een verjongende werking op de huid!

Bergkristal

Bergkristal staat bekend als de steen van inzicht. Bergkristal fixeert energetische blokkades in de chakra’s en geeft inzicht in je eigen motieven. Bergkristal maakt energiek, willfull, doelgericht, liefdevol, harmonieus en puur. Het versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het heeft een helende werking op de huid, het haar, botten, tanden en nagels!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.