Boom Agaat facet armband 6mm + Bergkristal hartje 3cm

23,95

Boom Agaat  Bergkristal

Boom Agaat

 • Kernwoorden: Cyclus – Natuur – Plantenrijk
 • Affirmatie: “Ik ben verbonden met de heilige energie van de bomen, planten en struiken.”Bergkristal
 • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
 • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

 

prijs per setje

2 op voorraad

Verlanglijst
Verlanglijst
SKU: Dendriet facet armband 6mm + Bergkristal hartje 3cm Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

Boom Agaat  Bergkristal

Boom Agaat is wit met groene aders

Werking

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling.

Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen.

Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft.

De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen en kinderen.

Naast de algemene eigenschappen van Agaat werkt Boom Agaat rustgevend, beschermt tegen negativiteit en trekt overvloed aan. Het versterkt persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen.

Het heeft een sterke verbinding met de aarde en de natuur. Hierdoor aardt het op een zachte manier en geeft een veilig en beschermd gevoel. Het is daardoor ook een goede steen om bij bloemen en planten te plaatsen voor extra voeding en bescherming.

Boom Agaat maakt de energiebanen vrij en verbetert de doorstroming van energie. Het kan de effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen.

Fysiek werkt Boom Agaat ontstekingsremmend en heeft een positieve werking op infecties en de vochtbalans.

Verzorging

Boom Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: hart chakra (4e)
 • Sterrenbeeld: maagd
 • Kernwoorden: Cyclus – Natuur – Plantenrijk
 • Affirmatie: “Ik ben verbonden met de heilige energie van de bomen, planten en struiken.”

Bergkristal is een kleurloze kwartssoort.

Werking

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders.

Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Fysiek kan Bergkristal voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het werkt vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte.

Naast de algemene eigenschappen van Bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is Bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Metafysische eigenschappen

 • Chakra: allemaal
 • Sterrenbeeld: leeuw en steenbok.
 • Element: vuur
 • Planeet: Zon
 • Kernwoorden: Genezing – Reiniging – Versterkend
 • Affirmatie: “De energie van het universum stroomt door mij heen.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.