Bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Uiteraard hou ik u op de hoogte hiervan.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt in België via de postbode of pakketbezorger van Bpost. In Nederland is dit via Post.nl. De verzending gebeurt vanuit Spanje, zodat u moet rekenen op een gemiddelde levertijd van 5 – 7 werkdagen.

“open box”

De keuze “open box” bij het afrekenen op de webshop van ChakraSpirit biedt klanten de mogelijkheid om hun bestelling bij ons te laten liggen totdat het totaalbedrag van hun bestelling 70 euro (voor Nederland is dit 100 euro) of meer bedraagt. (Dit betekent dat als de bestelling minder dan 70 (of 100) euro bedraagt, de klant ervoor kan kiezen om geen verzendkosten te betalen en de bestelling te laten wachten tot er meer items aan worden toegevoegd om het minimumbedrag te bereiken.

Dit kan handig zijn voor klanten die van plan zijn om meerdere items te kopen, maar niet alles tegelijkertijd willen bestellen. Door te kiezen voor “open box” kunnen ze geld besparen op verzendkosten en tegelijkertijd hun bestelling voltooien wanneer ze dat willen.

Het is belangrijk om te weten dat als een klant kiest voor de “open box” optie, de bestelling niet onmiddellijk wordt verzonden. De bestelling wordt bewaard totdat het totaalbedrag van 70 (of 100) euro is bereikt, waarna deze wordt verzonden naar het opgegeven adres.

Heeft u vragen? Mail naar info@chakraspirit.be