From Mother Earth to your home

ChakraSpirit

Healing the world with the power of crystals

chakraspirit

Onze Missie

VERLICHT DE WERELD MET EDELSTENEN EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Bij ChakraSpirit zijn we gepassioneerd door edelstenen en hun helende krachten. Onze missie is om de wereld te verlichten met de magie van edelstenen en de boodschap van onvoorwaardelijke liefde…

Van Moeder Aarde Naar Jouw Thuis

Wij zijn Gerard en Isabelle, de oprichters van ChakraSpirit. Met jarenlange ervaring in de zakenwereld en een passie voor edelstenen en kristallen, zijn wij de drijvende krachten achter deze bijzondere webshop.

Gerard heeft jarenlange ervaring in de zakenwereld en heeft een neus voor het inkopen van edelstenen en kristallen.

Hij zorgt er persoonlijk voor dat elke bestelling met liefde wordt ingepakt, zodat het een echt cadeautje is wanneer het bij jou aankomt.

Isabelle is het gezicht van ChakraSpirit en houdt zich voornamelijk bezig met onze Instagram en live sales. Ze is ook een ervaren Ayurvedisch therapeut en heeft een diepgaande expertise in traumahealing, plaatmedicijnen, ademwerk en andere spirituele praktijken.

Naast onze webshop, runnen we ook een spiritueel centrum in Spanje. Hier biedt Isabelle diverse spirituele diensten aan, en zet ze haar kennis en ervaring in om anderen te helpen op hun spirituele reis.

Bij ChakraSpirit geloven we dat edelstenen en kristallen krachtige instrumenten zijn voor innerlijke groei en balans. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit hoogwaardige producten, variërend van ruwe stenen tot prachtige sieraden.

Als je op zoek bent naar edelstenen en kristallen van de hoogste kwaliteit, ben je bij ChakraSpirit aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan producten, variërend van populaire stenen zoals amethist en rozenkwarts, tot zeldzamere exemplaren zoals larimar en labradoriet.

Wat ChakraSpirit uniek maakt, is onze toewijding aan het bevorderen van bewustzijn en begrip over edelstenen en kristallen. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook educatieve content, zoals workshops en informatie over de helende eigenschappen van verschillende stenen.

Onze klanten zijn voor ons van groot belang, en we streven ernaar om de best mogelijke service te bieden. Of je nu nieuw bent in de wereld van edelstenen en kristallen, of een doorgewinterde verzamelaar bent, we zijn er om je te ondersteunen in je zoektocht naar spirituele groei en welzijn.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van de ChakraSpirit gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te voorzien van prachtige edelstenen en kristallen die je kunnen helpen bij het creëren van een harmonieuze en gebalanceerde levensstijl.

Veel liefs,

Isabelle en Gerard van ChakraSpirit.