From Mother Earth to your home

ChakraSpirit

Healing the world with the power of crystals

chakraspirit

Onze Missie

VERLICHT DE WERELD MET EDELSTENEN EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Bij ChakraSpirit zijn we gepassioneerd door edelstenen en hun helende krachten. Onze missie is om de wereld te verlichten met de magie van edelstenen en de boodschap van onvoorwaardelijke liefde. ✨💖

Van Moeder Aarde Naar Jouw Thuis

Wij zijn Gerard, Isabelle, en Charlotte, de oprichters van ChakraSpirit. Met jarenlange ervaring in de zakenwereld en een gedeelde passie voor edelstenen en kristallen, vormen wij het hart en de ziel achter deze bijzondere webshop.

Meet the Team:

Gerard: Met zijn uitgebreide ervaring in de zakenwereld heeft Gerard een scherp oog voor het inkopen van de mooiste edelstenen en kristallen. Hij zorgt ervoor dat elke bestelling met liefde en zorg wordt ingepakt, zodat het als een cadeautje bij jou aankomt. 🎁

Isabelle: Als het gezicht van ChakraSpirit houdt Isabelle zich bezig met onze Instagram en live sales. Daarnaast is ze een ervaren Ayurvedisch therapeut met een diepe expertise in traumahealing, plantmedicijnen, ademwerk, en andere spirituele praktijken. Isabelle brengt haar passie voor heling en spiritualiteit in elk aspect van ChakraSpirit.

Charlotte: Onze dochter Charlotte is een integraal onderdeel van ons team. Ze brengt frisse energie en innovatieve ideeën mee, en helpt bij de dagelijkse activiteiten van de webshop. Charlotte deelt onze liefde voor edelstenen en draagt bij aan onze missie om bewustzijn en begrip over deze magische schatten te verspreiden.

Een Spiritueel Centrum in Spanje:

Naast onze webshop runnen we ook een spiritueel centrum in Spanje. Hier biedt Isabelle diverse spirituele diensten aan en gebruikt ze haar kennis en ervaring om anderen te helpen op hun spirituele reis. 🌟

Onze Collectie:

Bij ChakraSpirit geloven we dat edelstenen en kristallen krachtige instrumenten zijn voor innerlijke groei en balans. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit hoogwaardige producten, variërend van ruwe stenen tot prachtige sieraden. Of je nu zoekt naar populaire stenen zoals amethist en rozenkwarts, of zeldzamere exemplaren zoals larimar en labradoriet, wij hebben iets bijzonders voor jou.

Wat Maakt Ons Uniek?

Wat ChakraSpirit echt uniek maakt, is onze toewijding aan het bevorderen van bewustzijn en begrip over edelstenen en kristallen. Naast onze prachtige producten bieden we ook educatieve content, zoals workshops en informatie over de helende eigenschappen van verschillende stenen.

Onze Klanten:

Onze klanten zijn onze topprioriteit. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden, of je nu nieuw bent in de wereld van edelstenen en kristallen of een doorgewinterde verzamelaar. We zijn hier om je te ondersteunen in je zoektocht naar spirituele groei en welzijn.

Dank je wel:

Dank je wel dat je deel uitmaakt van de ChakraSpirit gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te voorzien van prachtige edelstenen en kristallen die je kunnen helpen bij het creëren van een harmonieuze en gebalanceerde levensstijl.

Met liefdevolle groeten,

Gerard, Isabelle & Charlotte
ChakraSpirit Team