From Mother Earth to your home

ChakraSpirit

Healing the world with the power of crystals

chakraspirit

🔮 CRYSTAL LIVE SALE ALERT! 🔮

Hey lieve kristallenliefhebbers! 🌟 Heb je al plannen voor donderdagavond? Markeer je agenda, want om 19:30 uur is het tijd voor een betoverende Crystal Live Sale! ✨

Mis deze kans niet! Zet nu je herinnering en bereid je voor op een avond vol fonkelende betovering en prachtige edelstenen! ⏰

Onze live sale is een unieke en gezellige manier om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie voor kristallen delen, terwijl je gewoon vanuit je eigen huis kunt shoppen.

Je krijgt als eerste toegang tot onze nieuwste voorraad, die vaak al uitverkocht is voordat het zelfs op onze website verschijnt. Bovendien is het een geweldige kans om meer te weten te komen over nieuwe kristallen en hun helende eigenschappen.

FAQS

Een Live Sale is een evenement dat plaatsvindt op het sociale media platform Instagram , waarbij kristallen in real-time worden verkocht.

De verkoop wordt door ons gehost via een live video stream op Instagram.

Tijdens de verkoop zullen we verschillende kristallen tonen en hun helende eigenschappen beschrijven, en alle vragen beantwoorden.

Het is een unieke en leuke manier om kristallen te kopen, waarbij je vragen kunt stellen, bestellingen kunt plaatsen en in contact kunt komen met gelijkgestemde mensen.

  • Volg ons op Instagram @chak.raspirit
  • Stel een herinnering in, deze zullen we plaatsen op onze verhalen. Hiermee ontvang je een melding op je telefoon wanneer onze live begint.
  • Ga naar ons profiel op de aangegeven starttijd en klik op onze profielfoto, deze zal gemarkeerd zijn met LIVE.
  • Tijdens onze live verkoop zullen we elke kristal vasthouden en een korte beschrijving geven van de eigenschappen. Een sticker met de prijs wordt vervolgens in EURO getoond.
  • Als een kristal wordt getoond waarin je geïnteresseerd bent, claim je deze door als eerste te reageren met een emoji en/of “claim”, gevolgd door de prijs.
  • De persoon die we als eerste op ons scherm zien, wint de kristal. (OPMERKING: Instagram geeft altijd prioriteit aan je eigen commentaar op je eigen scherm. We moeten afgaan op het commentaar dat we als eerste zien, aangezien ze allemaal verschillend worden weergegeven.)
  • Na afloop van de live verkoop sturen we je een privé bericht via instagram waarmee je kunt betalen via onze checkout.

Onze bezorgkosten zijn hetzelfde als op onze website.

Helaas niet. 

We vragen aan iedereen die dat wil om een screenshot te maken van hun aankoop zodra we je naam aankondigen.

Dit doen we om ons proces te versnellen, aangezien we in de meeste gevallen alle live sale bestellingen de volgende dag verzenden.

Alle getoonde kristallen (tenzij anders vermeld tijdens de live) hebben een sticker met de prijs in EURO.

Om een kristal te claimen, plaats eenvoudigweg een emoji of het woord CLAIM gevolgd door de prijs.

Live Sale Regels

NO SWAPS:

Zodra je een claim maakt tijdens onze live sale, verbind je jezelf aan de aankoop van dat kristal. We verwachten dat je je aankoop nakomt en deze niet meer terugtrekt.

24 UUR OM TE BETALEN:

Na afloop van de live sale dien je ons een instagram pb te sturen (alleen nodig als je nieuw bent in de live sale). Je ontvangt dan een pb terug, waarmee je je bestelling kunt betalen en je afleveradres kunt instellen.

Onbetaalde facturen/claims worden geannuleerd en je wordt geblokkeerd voor toekomstige live sales.

Deze regels zijn bedoeld om ons en andere klanten op de live sale te beschermen. Het niet nakomen van deze regels is oneerlijk, omdat andere mensen daardoor kristallen mislopen die ze wilden kopen. Daarnaast kost het ons veel tijd om een live sale voor te bereiden en te hosten, daarom nemen we onbetaalde facturen serieus.